Merken
 1. (52)
Haartype
 1. (16)
 2. (1)
 3. (21)
 4. (4)
 5. (12)
 6. (16)
 7. (2)
 8. (4)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (5)
 12. (12)
 13. (1)
 14. (2)
 15. (4)
Levertijd
 1. (52)
Stoffen
 1. (7)
 2. (28)
 3. (3)
Populair
 1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Nak

(52 artikelen)
Bekijk alles
Nak (52 artikelen)
Bekijk alles

Nak

Nak is een Australisch merk dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. Het merk Nak bestaat uit verschillende haarverzorging en styling producten. Uit de diepste bronnen van de oceaan zijn zee collageen amino zuren, voedzaam en rijk zeewier, verzachtend zeemos, versterkende schelpextracten en pittig zeezout, gecombineerd om verontreiniging te verwijderen en overstressed haar weer levendig te maken. De producten zijn ontwikkeld om de ongeremde Australische lifestyle te weerspiegelen, droogte te bestrijden en de schadelijke effecten te bestrijden van zelfs de meest ruwe klimaten. 

 • Sulfaat- en parabenen vrij
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Voor ieder haartypen
 • Australische Lifestyle

Het assortiment van Nak

Nak heeft verschillende shampoos, conditioners, treatments, styling en finishing producten. Daarnaast zijn er ook nog verschillende lijnen die allemaal een andere werking hebben: 

 • Nak Aromas: Deze lijn is een exclusieve mix van botanische extracten en Marokkaanse argan olie. Deze mix is perfect voor het versterken, onderhouden en beschermen van gekleurd haar. De producten geven het haar extra glans, zachtheid en ontwikkelen de haarkleur
 • Nak Blonde: Deze producten zijn ontwikkeld voor natuurlijke en chemisch gekleurd blond, grijs of wit haar. Deze verlichten, verbeteren en elimineren de ongewenste gele en bronzen gloed en geeft het haar een parelmoer glans. 
 • Nak Heat Beat: Deze lijn is ontwikkeld om het haar te beschermen tegen de schadelijke krachten van styling tools.
 • Nak Scalp: Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de hoofdhuid.  

Nak online bestellen

JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van Nak. U bent gegarandeerd van 100% authentieke producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].