Merken
 1. (7)
Haartype
 1. (7)
 2. (4)
 3. (1)
Levertijd
 1. (7)
Stoffen
 1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Nioxin Conditioner

(7 artikelen)
Bekijk alles
Nioxin Conditioner (7 artikelen)
Bekijk alles

Nioxin Conditioner

De Nioxin conditioners zijn speciaal ontwikkeld voor fijn en dunner wordend haar. De Nioxin conditioners geven het haar bovendien een natuurlijke glans en vergroten de haartextuur, waardoor het haar dikker wordt. Bij JohnBeerens.com zijn er 6 verschillende conditioners verkrijgbaar van Nioxin. Deze conditioners komen allemaal uit een andere lijn die speciaal geschikt zijn voor een bepaald type haar. Hierdoor vindt u altijd de geschikte conditioner voor uw haartype. Naast de Nioxin conditioners beschikken wij ook over een breed assortiment Nioxin shampoos en Nioxin treatments, waardoor u altijd het geschikte product vindt voor uw haartype. Op deze manier kunt u het haar altijd optimaal reinigen en verzorgen.

 • System 1 is geschikt voor normaal tot dun haar
 • System 2 is geschikt voor fijn, dunner wordend haar
 • System 3 is geschikt voor chemisch behandeld haar
 • System 4 is geschikt voor dun en chemisch behandeld haar
 • System 5 is geschikt voor dunner wordend haar, van medium tot dikke structuur, dat natuurlijk of chemisch behandeld is
 • System 6 is voor normaal tot dik haar, dat chemisch behandeld is en dat zichtbaar dunner wordt

Heeft u vragen over de Nioxin Conditioners of Nioxin haarproducten? Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten: +31 (0)13 - 5 30 20 10. Zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.