Paul Mitchell

  • Volledig assortiment
  • Authorized Paul Mitchell verkooppunt
  • Voor 22.00 besteld morgen in huis

Paul Mitchell

Paul Mitchell staat voor hoogstaande kwaliteitsproducten. Toen het merk 32 jaar geleden werd opgericht, beschikte het over slechts 3 producten. Nu verkoopt Paul Mitchell online meer dan 100 verschillende producten in 80 verschillende landen. De producten van Paul Mitchell zijn online een enorme hit, maar toch wil Paul Mitchell nog meer bereiken. Ze lopen bijvoorbeeld voorop in de strijd tegen het testen op dieren en ook het welzijn van de consument hebben ze hoog in het vaandel staan. Paul Mitchell biedt verschillende productlijnen: 

Paul Mitchell's bijzondere producten

Paul Mitchell heeft mede door bovengenoemde reden een speciale lijn voor dieren opgericht, namelijk John Paul Pet. Er zijn verschillende shampoos beschikbaar, bijvoorbeeld John Paul Pet Super Bright Shampoo voor een schitterende vacht, maar ook een speciale shampoo voor puppy's en kittens.

Paul Mitchell's Haarverzorgingsproducten

De producten van Paul Mitchell zijn echter vooral gespecialiseerd op de fantastische haarverzorgingsproducten voor mensen. Paul Mitchell beschikt in Nederland over nog 17 andere lijnen met ieder haar eigen werking. Een goede haarverzorgingslijn is bijvoorbeeld Paul Mitchell Original. Deze lijn bestaat uit alle basisproducten dat het haar nodig heeft. Daarnaast is er een speciale lijn voor blond haar, de Paul Mitchell Forever Blonde lijn, en een speciale lijn voor krullend haar, de Paul Mitchell Curls lijn. Paul Mitchell beschikt ook over een aantal lijnen met verschillende stylingproducten. Voor een extreme fixatie van het haar is de Paul Mitchell Lab een fantastische lijn. Daarnaast zijn de Flexible en Firm Style producten ook erg fijn om het haar mee te stylen. Paul Mitchell beschikt daarnaast over producten die het haar hydrateren, herstellen en verzachten.

Veilig Paul Mitchell online shoppen

JohnBeerens.com is dé Paul Mitchell online shop speciaal voor u. Op JohnBeerens.com kunt u veilig en betrouwbaar producten van het merk Paul Mitchell online bestellen. Mocht u vragen hebben over Paul Mitchell neem dan gerust contact op met onze Beautyspecialisten: +31 (0)13 - 5 30 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag