Merken
  1. (9)
Levertijd
  1. (9)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Brushes

(9 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Brushes (9 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends.

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is PUPA nu ook onder veel bekende Nederlanders dé must-have onder de make-up.

Om een perfecte make-up look te creëren zijn de juiste kwasten nodig en dit is wat PUPA biedt. PUPA heeft verschillende kwasten met elk een eigen functie. PUPA Foundation Brush maakt het mogelijk om op een nauwkeurige manier de foundation aan te brengen. Door deze foundation kwast te gebruiken krijgt de foundation een beter dekkend effect. De PUPA Eyeliner & Eyebrow Brush is perfect voor het omlijnen van het oog met een eyeliner en hiernaast ook om met oogschaduw de wenkbrauwen te vullen. De PUPA Lip Brush is een kwastje dat ideaal is voor het vervagen van lippotlood en geschikt is om lipstick en lipgloss aan te brengen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.