Merken
  1. (10)
Levertijd
  1. (10)
Stoffen
  1. (1)
Populair
  1. (2)
  2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Foundations & camouflage

(10 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Foundations & camouflage (10 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends.

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is PUPA nu ook onder veel bekende Nederlanders dé must-have onder de make-up.

De PUPA Foundations & Camouflage lijn bevat verschillende producten om de huid een mooie, maar natuurlijke egale huid te geven. Gebruik eerst de PUPA Smoothing Foundation Primer, een zachte gel die de huid zijdezacht laat aanvoelen, rimpels opvult en poriën verkleint. Gebruik hierna de PUPA Antitraccia Foundation is een ultra hypoallergenen, comfortabele en veeg-vaste foundation voor ieder huidtype. Deze foundation geeft een dekkend, maar toch natuurlijk effect. Deze foundation maakt deel uit van een nieuwe generatie foundations die geen strepen achterlaat.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.