Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Lipgloss

(2 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Lipgloss (2 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends.

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is PUPA nu ook onder veel bekende Nederlanders dé must-have onder de make-up.

Laat de lippen er extra verzorgd uitzien met PUPA Lipgloss. PUPA Glossy Lips Ultra Shine Lipgloss geeft een Wet & Shiny effect op de lippen. Het beschermt, voedt de lippen en bevat arganolie. Door de speciale gel wordt de kleur helder en stralend. PUPA Lip Perfection Ultra Reflex is een lipgloss met een exclusieve formule voor een voedende en hydraterende werking. De hoge concentratie parels geeft de lippen een extreme glans. Deze lipgloss blijft, zonder te plakken aan de lippen, perfect zitten.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.