Merken
  1. (4)
Levertijd
  1. (4)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Lipstick

(4 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Lipstick (4 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends.

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is PUPA nu ook onder veel bekende Nederlanders dé must-have onder de make-up.

De PUPA Lipstick lijn bevat een aantal prachtige lipsticks die in ieders smaak kunnen voldoen. Zo bevat de lijn Miss PUPA  een super elegante en eigentijdse lipstick. De lippenstift zorgt voor vollere lippen en benadrukt de lippen door de extreme glans en het kristaleffect. De PUPA New Chic is een mooie, glanzende lippenstift met een verzachtende, verzorgende en vochtinbrengende werking. Dankzij de unieke formule die lanoline bevat, is de lippenstift extreem zacht en licht en daarnaast is het gemakkelijk aan te brengen. Deze lipstick van PUPA zorgt voor volle en stralende lippen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.