Merken
  1. (4)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Oogpotlood

(4 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Oogpotlood (4 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends.

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is PUPA nu ook onder veel bekende Nederlanders dé must-have onder de make-up.

PUPA biedt verschillende oogpotloden aan. PUPA Multiplay Pencil is een potlood dat gebruikt kan worden als oogschaduw of als eyeliner voor bijvoorbeeld de onderste waterlijn. Dit pencil heeft een glijdende textuur en is zeer gemakkelijk aan te brengen. PUPA Glitter Eye Pencil is een oogpotlood die een schitterende glitterlook creëert en daarnaast is het een perfecte aanvulling op mascara en oogschaduw. Dit speciale eyeliner potlood met volle kleuren bevat spectaculaire zilveren glitters en zorgt voor een heldere en langdurig resultaat.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.