Merken
  1. (7)
Levertijd
  1. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Oogschaduw

(7 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Oogschaduw (7 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends.

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is PUPA nu ook onder veel bekende Nederlanders dé must-have onder de make-up.

PUPA heeft verschillende oogschaduws om de perfecte look te creëren. Zowel voor een natuurlijke look als voor een feestlook heeft PUPA de juiste producten. De PUPA Vamp! Compact Eyeshadow is een oogschaduw in een poedervorm die zorgt voor een mooie ooglook. De oogschaduw heeft een romige en ultra comfortabele textuur waardoor het heerlijk zacht aanvoelt op de oogleden. PUPA Vamp! Wet & Dry Eyeshadow is een oogschaduw die zowel nat als droog aangebracht kan worden. De oogschaduw is verkrijgbaar in verschillende kleuren, die mengbaar zijn en waardoor er voor ieder wat wils is.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.