Merken
  1. (6)
Huidtype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
  2. (6)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Rouge & bronzers

(6 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Rouge & bronzers (6 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends.

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is PUPA nu ook onder veel bekende Nederlanders dé must-have onder de make-up.

PUPA heeft verschillende Rouges en Bronzers. Zo bevat de lijn de PUPA Luminys Baked All Over. Dit is een glanzende poeder met een zeer lichte en zachte textuur die voor een natuurlijk effect zorgt. Daarnaast is de PUPA Lika A Doll Luminys Blush een collectie blushes met een zijdezachte structuur en een stralende glans. De textuur van de blush is glad en verrijkt met ultrafijne parels die het gezicht laten stralen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.