Merken
  1. (5)
Haartype
  1. (2)
Levertijd
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Reuzel

(5 artikelen)
Bekijk alles
Reuzel (5 artikelen)
Bekijk alles

Reuzel

Reuzel is het merk van Leen en Bertus: de oprichters van Schorem Barbiers in Rotterdam. Schorem is een ‘old school’ kapperszaak voor echte mannen in het hart van Rotterdam. De barbershop is gespecialiseerd in de klassieke kapsels die tijdsloos zijn. Pompadours, Flattops, contouren en andere stijlen. Leen en Bertus hebben meer dan vijftig jaar ervaring en hebben nu zelf een pommade geformuleerd die voldoet aan hun strenge normen. Zij hebben als ‘old school barbers’ diep in de geschiedenis gegraven om van de pommade ‘s werelds beste pommade te maken.

Reuzel is een Nederlandse woord en is gekozen met een knipoog naar het verleden toen pomade nog werd gemaakt van dierlijke vetten en geparfumeerd werd door middel van appels.

De Pomades van Reuzel

Reuzel bevat van oorsprong twee soorten pommades, en er zijn inmiddels twee nieuwe varianten bijgekomen. Zo is Reuzel Pomade Groen gebaseerd op oliebasis en is Reuzel Pomade Rood gebaseerd op waterbasis. Naast de Groene Reuzel Pomade is ook de nieuwe pomade op oliebasis ontwikkeld, namelijk de Reuzel Pomade Roze. Deze roze variant is vetter dan de groene pomade en zorgt voor een nog stevigere hold. Met de Reuzel Pomade Roze weet je in ieder geval zeker dat je haar altijd in gewenst model blijft zitten. De nieuwste pomade op waterbasis is de Reusel Pomade Blauw welke daaardoor gemakkelijk uitwasbaar is. Met de pomades van Reusel op waterbasis creëer je een prima hold en een mooie gezonde glans.

Het verschil tussen de blauwe en rode pomade, beide op waterbasis, zit hem in de glans en hold. De rode pomade geeft meer glans af terwijl de blauwe variant voor een stevigere hold zorgt. 
Het verschil tussen de groene en rode Reusel pomade is ook simpel, de groene variant zorgt voor een stevige hold en is makkelijk uitwasbaar terwijl de roze pomade enorm vet is en super stevig zodat echt ieder kapsel rechtop gezet kan worden. 

Je kunt dus alle kanten op, een stevige hold, een mooie glans of iets daar tussen in is geen probleem met de Reuzel Pomade!

Gemakkelijk producten van Reuzel bestellen

Heeft u nog vragen over de producten van Reuzel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].