Merken
  1. (2)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (2)
Stoffen
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sassoon Prof. Conditioner

(2 artikelen)
Bekijk alles
Sassoon Prof. Conditioner (2 artikelen)
Bekijk alles

Sassoon Professional is een productlijn met kwalitatief hoogstaande haarverzorgingsproducten. Deze producten kunnen ideaal gebruikt worden bij de dagelijkse verzorging. Met de verzorging van Sassoon Professional zal het haar optimaal beschermd, gehydrateerd, gevoed en gereinigd worden.

Sassoon Professional heeft verschillende conditioners in het assortiment. Er is altijd wel een crèmespoeling geschikt voor uw haartype. Zo zijn er verschillende verzorgingen voor ieder haar. De verschillende conditioners zijn Advanced Condition en Illuminating Condition. Deze crèmespoelingen bevatten allemaal een verzorgende werking welke goed is voor het haar. De Advanced Condition kan gebruikt worden op alle haartypen en hydrateert het haar op een gewichtloze wijze. Ook de Illuminating Condition is geschikt voor ieder haartype, maar heeft een meer voedende werking.

Heeft u nog vragen over een van de conditioners van Sassoon Professional? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Ons team zit klaar om u van een passend advies te voorzien.