Merken
  1. (8)
Haartype
  1. (8)
  2. (2)
  3. (3)
Levertijd
  1. (8)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue

(8 artikelen)
Bekijk alles
Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue (8 artikelen)
Bekijk alles

Schwarzkopf is één van de grootste cosmetica bedrijven ter wereld. Het merk heeft over de hele wereld klanten in 125 landen. Schwarzkopf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten en biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging. Daarnaast is Schwarzkopf hét grootste merk op gebied van haarmode. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen voor verschillende mogelijkheden. Al 11 opeenvolgende jaren is Schwarzkopf verkozen als “Most Trusted Brand” in de jaarlijkse enquête van Readers´s Digest over merkvertrouwen.

Schwarzkopf Bonacure is een haarverzorginglijn met diverse producten die het haar weer gezond en mooi maken. Het haar wordt weer gezond, oogt natuurlijk en blijft lang mooi. Het assortiment Schwarzkopf Bonacure producten bestaat uit shampoos, conditioners, treatments en verzorgingsproducten.

De producten van de JohnBeerens.com Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue lijn zijn onder andere de Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Treatment en de Schwarzkopf Bonacure Power Shot Repair Concentrate. Deze producten zijn geschikt voor beschadigd, geblondeerd en/of droog haar. Naast het herstellen en verbeteren van het haar, zal het haar ook een mooie glans krijgen en gemakkelijker doorkambaar worden.

Naast deze producten van de JohnBeerens.com Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue lijn zijn er ook shampoos, conditioners en treatments verkrijgbaar.

Heeft u vragen of wilt u advies over de producten uit de Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue lijn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor het juiste advies.