Schwarzkopf Bonacure

(56 artikelen)
Bekijk alles
Schwarzkopf Bonacure (56 artikelen)
Bekijk alles

Schwarzkopf is één van de grootste cosmetica bedrijven ter wereld. Het merk heeft over de hele wereld klanten in 125 landen. Schwarzkopf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten en biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging. Daarnaast is Schwarzkopf hét grootste merk op gebied van haarmode. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen voor verschillende mogelijkheden. Al 11 opeenvolgende jaren is Schwarzkopf verkozen als “Most Trusted Brand” in de jaarlijkse enquête van Readers´s Digest over merkvertrouwen.

Schwarzkopf Bonacure is een haarverzorginglijn met diverse producten die het haar weer gezond en mooi maken. Het haar wordt weer gezond, oogt natuurlijk en blijft lang mooi. Het assortiment Schwarzkopf Bonacure producten bestaat uit shampoos, conditioners, treatments en verzorgingsproducten.

Bij JohnBeerens.com zijn er verschillende producten uit de Bonacure lijn verkrijgbaar. Zo zijn er producten die het haar intensief herstellen en die haarveroudering tegen gaan. Ook zijn er verschillende producten die zeer geschikt zijn na een dag zonnen en/of zwemmen. Deze producten verwijderen chloor, mineralen, zout en zand uit het haar en beschermen het tegen schadelijke Uv-straling. Zo is er voor alle haartype het geschikte product. 

Heeft u vragen of wilt u advies over de producten uit de Schwarzkopf Bonacure lijn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor het juiste advies.