Merken
  1. (4)
Huidtype
  1. (1)
  2. (2)
  3. (1)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Eternal

(4 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Eternal (4 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende productlijnen voor de huid. Eén daarvan is Skeyndor Eternal. De producten uit de Eternal lijn zijn allen ontwikkeld om de huid haar jeugdige uiterlijk terug te geven. De producten stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen, waardoor de huid jonger zal ogen. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, maar vooral de ouder wordende huid zal hier baat bij hebben. De Eternal producten gaan de vorming van rimpels en lijntjes tegen. De uitgebreide productlijn bestaat onder andere uit crèmes voor het lichaam en crèmes voor het gezicht. De producten sluiten perfect op elkaar aan en zijn onderling te combineren.

Skeyndor Eternal bestaat uit een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een product te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over de Eternal lijn van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!