Merken
 1. (7)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (6)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
Haartype
 1. (1)
Levertijd
 1. (7)
Geursoort
 1. (1)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor For Men

(7 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor For Men (7 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende productlijnen voor de huid. Eén daarvan is Skeyndor For Men. De producten uit de For Men lijn zijn allen ontwikkeld om aan de behoeftes van de mannenhuid te voldoen. De producten helpen irritaties door bijvoorbeeld scheren tegen te gaan. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype. De For Men producten hebben elk een unieke werking en zijn allen zeer verfrissend. De uitgebreide productlijn bestaat onder andere uit crèmes, reiniging en serums. De producten sluiten perfect op elkaar aan en zijn onderling te combineren.

Skeyndor For Men bestaat uit een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een product te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over de For Men lijn van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!