Merken
 1. (4)
Huidtype
 1. (2)
 2. (3)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (2)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (2)
 9. (1)
Levertijd
 1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Global Lift

(4 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Global Lift (4 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende productlijnen voor de huid. Eén daarvan is Skeyndor Global Lift. De producten uit de Global Lift lijn zijn allen ontwikkeld om de huid weer jeugdig te laten ogen. De producten helpen lijntjes en rimpels te verzachten. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, maar vooral de verouderde huid zal hier baat bij hebben. Global Lift producten helpen daarnaast het huidverouderingsproces te vertragen. De uitgebreide productlijn bestaat onder andere uit crèmes voor gezicht en de ogen. De producten sluiten perfect op elkaar aan en zijn onderling te combineren.

Skeyndor Global Lift bestaat uit een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een product te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over de Global Lift lijn van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!