Merken
  1. (8)
Huidtype
  1. (1)
  2. (2)
  3. (1)
  4. (4)
  5. (1)
Levertijd
  1. (8)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Maskers

(8 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Maskers (8 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende maskers in het assortiment. Zo zijn er reinigende maskers, maar ook kalmerende en verzachtende maskers. Voor iedere huid is een passend product verkrijgbaar.

De Aquatherm lijn bevat een verzachtend en herstellend masker. Dit masker gaat een rode, geïrriteerde huid tegen. De Essential lijn bevat twee hydraterende maskers. Beide maskers reinigen de huid en hydrateren deze. De Clear Balance lijn bestaat uit twee diep zuiverende maskers, speciaal voor de vettere huid. Tenslotte is er het masker uit de Natural Defence lijn. Dit masker gaat huidveroudering tegen.

Skeyndor heeft een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een masker te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over maskers van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!