Merken
 1. (23)
Huidtype
 1. (1)
 2. (10)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (5)
 6. (1)
 7. (6)
 8. (3)
 9. (2)
Levertijd
 1. (23)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Nachtcrèmes

(23 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Nachtcrèmes (23 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende nachtcrèmes in het assortiment. Zo zijn er producten voor de gevoelige huid, de vette huid en pigmentvlekjes. Voor iedere huid is een passend product verkrijgbaar. Daarnaast zijn de producten opgedeeld in productlijnen.

Skeyndor Essential Wheat Germ Oil Nourishing Cream is een crème die ideaal is voor de vetarme huid. Dankzij een hoog gehalte aan tarwekiemolie wordt de huid gevoed. De Aquatherm lijn is geschikt voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige. De Corrective lijn bestaat uit verschillende producten welke rimpeltjes en lijntjes opvullen. Skeyndor Natural Defence Rich Nutriv Cream is een fijne nachtcrème voor iedere huid. Deze voedende en verstevigende crème is ideaal voor mensen met een droge, vochtarme of snel trekkerig aanvoelende huid. De Urban White lijn bestaat uit verschillende producten welke pigmentvlekjes tegengaan. De Eternal lijn bevordert de aanmaak van nieuwe cellen en maakt de huid zo jonger. De Oxygen lijn laat de huid ademen en is geschikt voor de droge huid. Tenslotte is er de Royal Jelly Cream. Deze alles in één crème hertstelt de elasticiteit in de huid en gaat rimpelvorming tegen.

Skeyndor heeft een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een crème of serum te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over nachtcrèmes van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!