Merken
 1. (2)
Huidtype
 1. (2)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (2)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
Levertijd
 1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Scrub & Peeling

(2 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Scrub & Peeling (2 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende scrubs en peelings in het assortiment. Zo zijn er scrubs voor het gezicht, maar ook voor het lichaam. Voor iedere huid is een passend product verkrijgbaar. Daarnaast zijn de producten opgedeeld in productlijnen.

De Essential lijn bestaat uit een scrub en een peeling. Skeyndor Essential Soft Peeling is ideaal voor de normale tot gevoelige huid. Deze peeling kan meerdere keren per week gebruikt worden en kan makkelijk van het gezicht verwijderd worden. Skeyndor Essential Exfoliating Scrub is geschikt voor alle huidtypes en is makkelijk in gebruik. Dankzij de exfoliërende bestanddelen worden dode huidcellen en viezigheden van de huid verwijderd. De Spa lijn heeft een peeling voor het lichaam. Skeyndor Spa Exfoliating Peeling Cream is een peeling die de huid vernieuwt en gladder maakt. Dankzij toegevoegde abrikozendeeltjes worden dode huidcellen verwijderd en de huid lekker zacht.

Skeyndor heeft een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een scrub of peeling te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over de scrub en peeling van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!