Tangle Teezer Salon Elite

(8 artikelen)
Bekijk alles
Tangle Teezer Salon Elite (8 artikelen)
Bekijk alles

De Tangle Teezer Salon Elite lijn bevat haarborstels met een eenvoudig design door slechts één of twee kleuren te gebruiken. Door het gebruik van flexibele borstels verwijdert de Tangle Teezer de klitten in no-time. Doordat de Tangle Teezer Original gebruik maakt van flexibele borstels, trekt de haarborstel niet aan het haar en krijgt u mooie, gladde lokken.

De Tangle Teezer Salon Elite borstels zijn geschikt voor alle haartypen. Zelfs kwetsbaar en gekleurd haar kan perfect geborsteld worden met de Tangle Teezer. De Tangle Teezer Salon Elite lijn bevat meerdere kleuren zoals, blauw, oranje en nog veel meer kleuren. Er is altijd wel een kleur die bij u past. Daarnaast liggen de Tangle Teezers gemakkelijk in de hand waardoor deze eenvoudig in gebruik zijn.

Bent u op zoek naar een haarborstel die uw haar eenvoudig glad en klitvrij maakt? Dan is een Tangle Teezer Salon Elite perfect voor u.

Heeft u vragen over een van de Tangle Teezer Salon Elite? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze.