Merken
 1. (25)
Haartype
 1. (9)
 2. (1)
 3. (12)
 4. (7)
 5. (11)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (4)
 11. (7)
 12. (2)
Levertijd
 1. (25)
Stoffen
 1. (4)
 2. (3)
 3. (9)
 4. (2)
Populair
 1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

TIGI Conditioners

(25 artikelen)
Bekijk alles
TIGI Conditioners (25 artikelen)
Bekijk alles

TIGI Conditioners

TIGI staat aan de top van de haarcosmetica branche en heeft geweldige haarverzorgingsproducten, maar bovenal ook super goede styling producten. TIGI is een snel innoverend merk en speelt in op de nieuwste modetrends, waardoor u qua haarverzorging altijd meeloopt met de mode. De productverpakkingen van TIGI zijn erg trendy en kleurrijk, waardoor uw badkamer meteen flink wordt opgefleurd. 

De TIGI conditioners bevatten, net zoals de shampoos van TIGI, een brede productlijn. Hierdoor is er voor ieder haartype een geschikte conditioner. De productlijn van de conditioners bestaat uit de lijnen TIGI Bead Head, TIGI Catwalk, TIGI Catwalk Curlesque, TIGI Catwalk Sleek Mystique , TIGI Catwalk Your Highness, TIGI Rock a Holic, TIGI S-Factor, TIGI B-For Men en TIGI Style Shots. De conditioners zullen er voor zorgen dat het haar zijdezacht en flexibeler aanvoelt, waardoor het haar beter handelbaar is.  De conditioners van TIGI zijn voor een optimaler resultaat te combineren met de TIGI shampoos.

Wilt u meer informatie over de TIGI Conditioners? Dan kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.