Merken
 1. (38)
Haartype
 1. (10)
 2. (1)
 3. (11)
 4. (10)
 5. (13)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (4)
 11. (6)
 12. (2)
Levertijd
 1. (38)
Stoffen
 1. (4)
 2. (3)
 3. (9)
 4. (2)
Populair
 1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

TIGI Conditioners

(38 artikelen)
Bekijk alles
TIGI Conditioners (38 artikelen)
Bekijk alles

TIGI Conditioners

TIGI is een merk die kwalitatief hoogwaardige producten maakt met een gedurfd randje. De productverpakkingen zijn erg kleurrijk wat ook bij de imago van het merk past. TIGI staat bekend om grenzen verleggen en dat is ook terug te zien in de haarverzorgingsproducten.

TIGI Conditooners voor ieder haartype

Een haarherstellende leave-in conditioner is  de TIGI Bed Head Ego Booster. Het ontwart en hydrateert het haar. Ook biedt het product bescherming tegen chemische behandelingen en hete stylingtools. Gespleten haarpunten zijn verleden tijd.

Voor prachtig volume is de De TIGI S-Factor Stunning Volume Conditioner een topper. Een speciale formule van jojoba, brandnetel en pro-vitamine B5, verhelpt dof en futloos haar en voegt een gewichtloze glans toe. Het product beschermt het haar tegen de hitte van de stylingtools en zorgt voor een glanzende finish. 

Voor blonde highlights en natuurlijk of geverfd blond en grijs haar is er de TIGI Catwalk Fashionista Violet Conditioner. De conditioner verbetert de blonde tinten in het haar en vermindert de koperachtige accenten. Een speciale formule van violet, parelextracten en rijstemelk verzorgt het haar en geeft het een mooie glans.

Dagelijke boost nodig? Daar kan de TIGI Bed Head Re-Energize Conditioner voor zorgen. De Conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik. Het haar wordt meteen gezonder en zachter. De verzorging is voorzien van Micro-Shield, dit is een gepatenteerd complex dat een definitieve barrière rond elke haar vormt om het herstel van de haarschade te helpen.

TIGI Conditioners bestellen

Geef uw haar een goede boost met de TIGI Conditioners. Geniet morgen al van de optimale verzorging en bestel de Conditioner vandaag nog via onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de werking van de producten of over het merk? Onze beautyspecialisten zijn er, om al uw vragen te beantwoorden. Onze beautylijn is iedere werkdag beschikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com.