Merken
  1. (21)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (7)
  5. (6)
  6. (1)
  7. (1)
Levertijd
  1. (21)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vitality’s Styling

(21 artikelen)
Bekijk alles
Vitality’s Styling (21 artikelen)
Bekijk alles

Vitality’s is een Italiaans bedrijf voor een Italiaanse stijl. Het is opgericht in het begin van 1864 en is inmiddels een van de belangrijkste Italiaanse bedrijven op gebied van productie en verkoop van professionele cosmetische producten. Vitality’s heeft een passie voor schoonheid en ze zijn blijvend enthousiast op zoek naar nieuw aanbod. Een constante aandacht voor zuiverheid, de natuur en actieve ingrediënten. Volgens Vitality’s komt schoonheid uit wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Vitality’s wil het salongevoel aan huis bieden.

Vitality’s Styling zorgt ervoor dat na de verzorging van het haar en de hoofdhuid het haar perfect gestyled kan worden met de producten van Vitality’s. De Vitality’s Effecto Styling Hairspray Strong, een haarspray met een stevige fixatie. De haarspray zorgt ervoor dat het haar langdurig in model blijft na het stylen. De spray geeft het haar een mooie glans en is gemakkelijk uit te borstelen zonder resten achter te laten. De Vitality’s Effecto Styling Modelling Paste, een haarpasta waarmee het haar gemakkelijk in model kan worden gebracht. De haarpasta is gedurende de hele dag kneedbaar. Dit betekent dat gedurende de dag het haar anders gemodelleerd kan worden.

Heeft u vragen over een van de stylingproducten van Vitality’s? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze!