Merken
  1. (5)
Haartype
  1. (5)
Levertijd
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

SP Repair

(5 artikelen)
Bekijk alles
SP Repair (5 artikelen)
Bekijk alles

SP Repair

Last van breekbaar en beschadigd haar? De SP Repair lijn is speciaal ontwikkeld om het haar weer gezond en verzorgd te maken! Door warmtetangen en haarverf kan het haar al snel beschadigd raken. Hierdoor wordt het haar breekbaar, krijgt het gespleten haarpunten en verminderd de groei van het haar. Een repair shampoo of conditioner is, in tegenstelling met andere haar producten een product die het haar een intensieve verzorging geeft. Beschadigd haar wordt hersteld en krijgt weer een natuurlijk glans. Als het haar beschadigd is door de hitte van stylingtools zorgt een repair shampoo of conditioner ervoor dat het haar wordt beschermd tijdens het gebruik van stylingtools. Zo kan er weer optimaal genoten worden van het haar!

  • Voor beschadigd haar
  • Verzorgd en herstelt het haar
  • Glanzend effect

Repair perfect ends

Als het haar te weinig voeding krijgt tijdens gebruik van hitte tools, kan het zorgen voor gespleten haarpunten. Om dat allemaal te voorkomen heeft de Wella SP lijn de repair perfect ends op de markt gebracht. Deze finishing care zorgt ervoor dat gespleten haarpunten worden hersteld en geeft het haar een herstellende behandeling. Dit serum is ideaal voor lang haar en is verrijkt met heerlijke avocado- olie. Uw haar is hierdoor beschermd tegen de hitte van stylingtools waardoor het genieten van gezond haar weer terug komt! Ook kunnen de producten gebruikt worden ter voorkoming van beschadiging aan het haar.

Beautycare afdeling

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella SP bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.