Wella Color Recharge

(7 artikelen)
Bekijk alles
Wella Color Recharge (7 artikelen)
Bekijk alles

Wella Color Recharge

Wella Color Recharge is een fantastische lijn van Wella die uit shampoos en conditioners bestaat met een speciale keurbehoudende werking. De Color Recharge zorgt ervoor dat de vervaging van het gekleurde haar flink wordt verminderd, waardoor uw haar langer zult stralen! Warme of koude kleuren tinten, het maakt de Wella Color Recharge niets uit, voor elke kleur haar is er wel een oplossing. De Wella Color Recharge is daarnaast niet schadelijk voor het haar, zorgt ervoor extra voeding van het het haar en laat het haar zijdezacht aanvoelen. Deze heerlijke lijn is bovendien geschikt voor dagelijks gebruik, dus wat houdt u nog tegen?

Wella Repair Shampoo

Veel mensen weten dat er velen conditioners bestaan die het effect van kleurvervaging tegengaan. Shampoos die dit effect tegengaan kom je echter niet vaak tegen. De Wella Color Recharge Cool Blonde Shampoo is echter een Wella Repair Shampoo die ervoor zorgt dat gele tinten in grijs of blond haar geneutraliseerd worden. De shampoo zorgt ervoor dat natuurlijk of gekleurd blond of grijs haar niet vergeelt. De violet pigmenten neutraliseren het haar en voorkomt hierdoor het vergeel effect. De shampoo laat het haar daarnaast zijdezacht aanvoelen.

Veilig Wella Color Recharge bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven speciaal voor uw haar! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.