Nail Perfect Build That Nail Get Started Kit

€ 84,10

Belangrijkste kenmerken

  • BIAB starterset
  • Alle benodigdheden één doos

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een starterskit voor de BIAB techniek!

Nail Perfect Build That Nail is een BIAB, een basis, bouwer en top gel in één. Het is een geweldig product voor een gemakkelijke en snelle applicatie op natuurlijke nagels, die ook kan worden gebruikt voor het bouwen van nagelverlengingen met tips of forms.

De NailPerfect Build That Nail Get Started Kit bevat de volgende producten:

Build That Nail Rose Quartz en Fresh Air 15ml

NailPerfect Build That Nail is een base-, builder- en topgel in één product. Ideaal voor een gemakkelijk een snelle toepassing op natuurlijke nagels.

UPVOTED Block the UV No Wipe Top Gel 15ml

NailPerfect Block the UV No Wipe Top Gel is perfect om jouw nagelcreaties te verzegelen. De Top Gel is flexibel, vergeelt niet en bevat geen blauwe gloed. Zelfs de lichtste kleuren behouden hun perfecte glans!

Blue Scrub 100ml

NailPerfect Blue Scrub is onmisbaar bij een goede voorbereiding voor het aanbrengen van verbeteringen of nagellak. Blue Scrub reinigt en droogt de natuurlijke nagelplaat tijdelijk uit. Hierdoor wordt de hechting verbetert en lifting vermindert. De draagbaarheid van nagellak wordt verlengd.

UV Cleanser 100ml

Met de NailPerfect UV Cleanser verwijder je de plaklaag van de gel. Gebruik een schoon nageldoekje voor het beste en glanzende resultaat.

Halfmoon Vijl 180/180 en 240/240

De Halfmoon Vijl 180/180 wordt gebruikt om diepe lijntjes in het product te verwijderen voor het polijsten. Ook geschikt voor het vijlen van de natuurlijke nagel. Halfmoon Vijl 240/240 is perfect voor het vormgeven van gelnagels of het vijlen van natuurlijke nagels tijdens manicure. De halvemaanvorm van de vijl zorgt voor gemakkelijke beweging rond de nagelriem.

Woodstick

Met de NailPerfect Woodstick kun je zachtjes de nagelriem naar achteren duwen. Wanneer nodig kan ook het nagelvliesje voorzichtig worden verwijderd. Het houten manicurestokje kan worden gebruikt bij het aanbrengen van Gel en nailart en helpt bij het verwijderen van gellak.

Cuticle Away 5ml

Met NailPerfect Cuticle Away verwijder je gemakkelijk overtollig nagelriem van de nagelplaat. Gebruik Cuticle Away in combinatie met een bokkenpootje.

UPVOTED Cuticle Oil Psycho 5ml

NailPerfect UPVOTED Cuticle Oil Psycho is een diepvoedende nagelriemolie. Regelmatig gebruik van deze olie zal de gezondheid van de nagelriem zichtbaar verbeteren. Deze olie heeft een heerlijke vanille geur.

Tot slot bevat de Kit nog een manicure borstel, nageldoekjes 20 stuks en een Block Buffer voor het polijsten van de nagels.

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik aandachtig de bijgesloten gebruiksaanwijzing door, voor een goed gebruik van het product en een mooi resultaat.

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8720627901567
Merken NailPerfect
Inhoud Kit

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje