Neofollics Scalp Therapy Exfoliating Shampoo 250 ml

€ 29,95

Belangrijkste kenmerken

  • Verbetert de conditie van de hoofdhuid
  • Ontstekingen, roos en jeuk tegengaan
  • Verwijdert onzuiverheden, roos en schilfers

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De perfecte shampoo om de conditie van de hoofdhuid te verbeteren, om roos, schilfers en jeuk effectief te bestrijden!

Neofollics Scalp Therapy Exfoliating Shampoo is de meest effectieve shampoo voor het verbeteren van de hoofdhuid. Het bestrijdt roos, schilfers en jeuk en is effectief bij hoofhuidaandoeningen zoals seborroïsch eczeem en psoriasis. De shampoo exfolieert zachtjes de hoofdhuid en verwijdert onzuiverheden zoals roos en schilfers. Het bevat een breed spectrum aan ingrediënten met schimmeldodende, ontstekingsremmende en antimicrobiële werking. Tegelijkertijd bevat de shampoo verzachtende natuurlijke oliën om de hoofdhuid te behandelen en te kalmeren. 

Neofollics Scalp Therapy Exfoliating Shampoo is geschikt voor iedere man en vrouw die de conditie van de hoofdhuid wilt verbeteren. De shampoo is effectief bij diverse hoofdhuidproblemen zoals Seborrhoisch Eczeem, Schilfers, Jeuk en Roodheid.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verbetert de conditie van de hoofdhuid
  • Ontstekingen, roos en jeuk tegengaan
  • Verwijdert onzuiverheden, roos en schilfers

Gebruik:

Breng de Neofollics Scalp Therapy Exfoliating Shampoo aan op nat haar en masseer het in met je vingertoppen. Laat 2-3 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit. Gebruik voor het beste resultaat 3 tot 4 keer per week gevolgd door de Neofollics Scalp Therapy Hair Mask.

Resultaat:

Na het gebruik van Neofollics Scalp Therapy Exfoliating Shampoo is de conditie van de hoofdhuid verbetert en roos, schilfering en jeuk vermindert na 4 weken gebruik.

 

 

 

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Hoofdhuid met roos
EAN code 8719992068692
Merken Neofollics
Inhoud 250 ml

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje