Perfect Shine Salt Free Conditioner

€ 59,95

Belangrijkste kenmerken

  • Zoutvrije samenstelling
  • Vrij van natriumchloride
  • Houdt vocht vast
  • Ontklit het haar
  • Maakt het glad
  • Geschikt voor beschadigd, chemisch behandeld haar 

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Perfect Shine Salt Free Conditioner is de unieke zoutvrije samenstelling die een bevorderende werking heeft op de speciale glans van Perfect Shine. Deze conditioner hydrateerd de haren zeer intensief, deze unieke hydratatie is mogelijk omdat de formule geheel vrij is van zoutmineralen. Zout heeft de eigenschap om grote hoeveelheden vocht aan te trekken en vast te houden waardoor het haar uitdroogt en pluist. Omdat de Perfect Shine Salt Free Conditioner volledig zoutvrij is krijgt het haar dus meer ruimte om de hydratatie geheel toe te laten en deze vervolgens aanzienlijk langer vast te houden. Na de reiniging met de Perfect Shine Salt Free Shampoo maakt deze conditioner de hydratatie helemaal af. Het haar is na deze totale verzorging in topconditie en dat merk je. Zacht en soepel haar wat gemakkelijk door de vingers glijd en daarbij heerlijk aanvoelt met deze conditioner. Deze conditioner creëert meer volume en body zodat ieder gewenst kapsel opmerkelijk mooi straalt met de unieke Perfect Shine glans.

  • Zoutvrije samenstelling
  • Professionele kwaliteit
  • Geschikt voor alle haartypes

Gebruik:

Zorg dat het haar voor gebruik van de Perfect Shine Salt Free Conditioner is gereinigd. Na de reiniging mag de conditioner worden aangebracht in nat haar. Masseer de conditioner door het gehele haar tot deze gelijkmatig is verdeeld. De conditioner dient ongeveer tien minuten lang in het haar te zitten zodat deze volledig is ingewerkt. Nadat de conditioner helemaal ingewerkt is mag deze worden uitgespoeld. Het is belangrijk dat de conditioner grondig word uitgewassen tot alle resten goed zijn weggespoeld. Zo voorkom je dat het haar word verzwaart zodat de volumeboost en glans het haar overduidelijk laten stralen. 

Resultaat:

Het haar straalt en glans op prachtige wijze als de conditioner op correcte wijze word gebruikt. De combinatie van Perfect Shine Salt Free Shampoo en Conditioner garandeert de stralende en unieke glans van Perfect Shine. De haren krijgen tevens meer volume en body waardoor je kapsel klaar is voor ieder gewenst model.

Tip:

Perfect Shine raad aan om de shampoo en conditioner dagelijks te gebruiken. Daardoor zal het glanzende effect van Perfect Shine opvallend mooi stralen. Deze behandeling sluit perfect aan na het gebruik van een treatment, de voedende werking van een treatment word namelijk extra lang vast gehouden door deze op te volgen met de Perfect Shine Shampoo en Conditioner.  

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Gekleurd haar
EAN code 0702811603714
Merken Perfect Shine

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje