Schwarzkopf Igora Vibrance Gloss & Tone Haarverf

nu voor € 9,35 Van € 18,62
Diverse Kleuren

Belangrijkste kenmerken

  • Natuurlijke kleur
  • Ammoniavrij 
  • Minimale uitgroei
  • Weerspiegelende glans

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Schwarzkopf
Productlijn Schwarzkopf Igora Expert
Inhoud 60 ml

Onafhankelijke reviews

Veelgestelde vragen

Is deze verf Ppd en ptd vrij?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De Schwarzkopf Igora Vibrance Gloss & Tone is een verfspoeling die het haar zo min mogelijk beschadigt. Het is een Ammoniavrije haarkleuring in crèmevorm. Met deze nieuwe standaard tone-op-tone kleuringen is het gemakkelijk om de mooiste haartinten te creëeren. Het haar zal een ongekende intensiteit en glans krijgen. Deze haarverf is ideaal voor mensen die voor het eerst kleuren of voorzichtig zijn met kleur. Schwarzkopf Igora Vibrance Gloss & Tone zorgt voor een natuurlijk resultaat en minimale uitgroei. De haarkleur geeft volledige dekking aan het haar bij 50% grijs haar. De haarkleur blijft maar liefst tot 20 wasbeurten lang zichtbaar. 

  • Natuurlijke kleur
  • Ammoniavrij 
  • Minimale uitgroei
  • Weerspiegelende glans

Gebruik Schwarzkopf Igora Vibrance Gloss & Tone:

De Schwarzkopf Igora Vibrance Gloss & Tone wordt altijd met de Schwarzkopf Igora Vibrance Developer gemengd. De mengverhouding voor Igora Vibrance is altijd 1:2 ( 1 deel Vibrance en 2 delen Developer Lotion ). Gebruik handschoenen tijdens het verfproces. Verdeel het mengsel eerst over de haarpunten en de haarlengte. Laat het 15 tot 20 minuten intrekken en breng de verf dan aan op de haaraanzet. Laat het vervolgens nog even inwerken en spoel het haar daarna goed schoon.

Resultaat Schwarzkopf Igora Vibrance Gloss & Tone: 

De verfspoeling is Ammoniavrij en beschadigt het haar niet. De kleuringen geeft werkelijk schitterende tinten, met een ongekende intensiteit en glans. De haarkleur is natuurlijk en er is minimale uitgroei.  

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje