Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

Schwarzkopf Natural Styling Glamour

€ 5,95

Belangrijkste kenmerken

  • Aloë Vera
  • Perfecte krullen
  • 4 sterktes
  • Houdt de natuurlijke voedingsstoffen in balan

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De Schwarzkopf Natural Styling Glamour is een permanentvloeistof die stijl en futloos haar prachtige gedefinieerde krullen maakt. De permanentvloestof is verrijkt met Aloë Vera. Dit houdt het niveau van de natuurlijke voedingsstoffen in het haar in balans. De permanentvloeistof creëert perfect gedefinieerde en lang houdbare krullen.

De Schwarzkopf Natural Styling Glamour moet altijd samen gebruikt worden met de Schwarzkopf Natural Styling Neutraliser 1000 ml

 
Schwarzkopf Natural Styling Glamour is verkrijgbaar in vier verschillende sterktes, geschikt voor vier verschillende haartypes:
 
0 - Weerbarstig en gezond haar
1 - Gekleurd haar en tot 30% opgelicht haar
2-  Gekleurd en 30% tot 70% opgelicht haar
3-  Geblondeerd haar, meer dan 70% opgelicht haar en zeer breekbaar haar
  • Aloë Vera
  • Perfecte krullen
  • 4 sterktes
  • Houdt de natuurlijke voedingsstoffen in balans

Gebruik:

Diagnose stellen voor te beginnen met het permanenten over de kwaliteit van het haar voor de keuze van de sterkte van de vloeistof. Reinig het haar mild met een diep reinigende shampoo, zonder de hoofdhuid te masseren. Vervolgens wikkel je het haar in en brengt de vloeistof aan op het haar na het wikkelen. Laat de vloeistof in werken volgens de aangegeven minuten in de gebruiksaanwijzing. Daarna het haar met de wikkels er in goed spoelen, minimaal 5 minuten lang. Daarna het haar droogdeppen en de fixatie aanbrengen op het haar met de wikkels er in. 5 minuten in laten trekken en daarna de wikkels er uithalen en nogmaals 5 minuten de fixatie in laten trekken. Spoel het haar na de inwerktijd goed uit en die een beetje conditioner in het haar om de schubben weer te sluiten, laat het een paar minuten intrekken en weer uitspoelen. De permanent is klaar.

Resultaat:

Na het gebruik van Schwarzkopf Natural Styling Glamour  is steil en futloos haar omgetoverd in prachtige gedefinieerde krullen. Deze krullen blijven tot wel 12 weken behouden!

Bestel de Schwarzkopf Natural Styling Glamour op JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel thuis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Fijn en slap haar
Merken Schwarzkopf
Productlijn Schwarzkopf Natural Styling

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje