Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

Swisscode Pure MPC

€ 65,-

Belangrijkste kenmerken

  • Verstevigt de rijpere of atrofische huid
  • Stimuleert de cel vernieuwing
  • Zichtbare vermindering van rimpels
  • Geschikt voor alle huidtypen

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Swisscode Pure is een huidverzorgingslijn met pure geconcentreerde serums voor het activeren van het huideigen vernieuwingsproces voor zowel de man als de vrouw en voor dagelijks gebruik. Swisscode Pure MPC is een serum dat het Milk Peptide Complex (MPC) bevat. MPC is afkomstig van melkeiwitproteïnen wat belangrijke stimulators zijn voor de opbouw van het bindweefsel en huidstructuur. Daarnaast bevordert MPC het vochtgehalte van de huid, herstelt de pH-waarde en vermindert bacteriën op de huid. Hiernaast beschikken de melkeiwitproteïnen over natuurlijke cytokinen. Cytokinen hebben huidvernieuwende eigenschappen die zorgen voor de opbouw van het bindweefsel en verstevigen de huid. Door de stimulatie van celvernieuwing wordt de huid geregenereerd, verminderen zichtbare tekenen van veroudering. De huid toont gezond, zacht, voller en jonger. Deze werking is in verschillende studies op huidcellen en mensen bewezen. Swisscode Pure MPC zorgt op lange termijn voor een zichtbare vermindering van rimpels.

  • Verstevigt de rijpere of atrofische huid
  • Stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van collageen
  • Zichtbare vermindering van rimpels
  • Geschikt voor alle huidtypen


Gebruik: 

Na het reinigen van de huid met een lotion, breng 2 tot 3 druppels Swisscode Pure MPC ´s ochtends en ´s avonds op de wangen, kin en voorhoofd, masseer vervolgens dit serum in een zachte ronddraaiende beweging in tot het geheel is opgenomen. Breng dit serum vóór uw dag- en nachtcrème aan.

Kuurbehandeling:

Swisscode Pure MPC kan ook als kuur worden gebruik in combinatie met andere geconcentreerde serums van de Swisscode Pure lijn. Voor een zeer verslapte huid adviseren wij MPC als kuurbehandeling 2x maal daags voor tenminste 6 weken onder uw eigen verzorgingsproduct. Voor de gevoelige huid alsook een droge tot zeer droge huid adviseren wij MPC ‘s avonds en Genistein ’s Morgens. Bij een zeer vermoeide, gestresste huid of na ziekte adviseren wij u ‘s morgens Swisscode Pure Genistein en s’ avonds Swisscode Pure MPC

Tip:

Als intensieve behandeling thuis kunt u Swisscode Pure MPC combineren met Genistein Hyaluron, Vitamin F Forte en Bionic Age Control.

Resultaat:

Swisscode Pure MPC zorgt voor een zichtbare rimpelvermindering, verstevigt de huid, regenereert en stimuleert de aanmaak van collageen. Zo komt de huid er weer zachter, voller en gerevitaliseerd uit te zien. Ook wordt de huidstructuur zichtbaar verbeterd. 

Productspecificaties

Meer informatie
Huidtype Rijpere huid / anti-aging
EAN code 7640140380506
Merken Swisscode
Productlijn Swisscode Pure
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje