Swisscode Pure Repair Complex Huidserum

€ 120,-

Belangrijkste kenmerken

  • Ondersteunt cel vernieuwing
  • Zichtbare vermindering van rimpels
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Geheel vrij van alcohol, minerale vetten, parabenen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Swisscode Pure is een huidverzorgingslijn van geconcentreerde pure serums die het huideigen vernieuwingsproces activeren. De producten kunnen op dagelijkse basis worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Swisscode Pure Repair Complex beschikt over werkzame bestanddelen die gewonnen worden uit het bifidusextract, en bevat een hoge concentratie van de werkstof. Deze werkzame bestanddelen ondersteunen het huideigen bescherming- en reperatiemechanisme en gaat zo vroegtijdige tekenen van ouderdom tegen. De huidcellen van de UV-beschadigde kunnen op een snellere manier herstellen. Swisscode Pure Repair Complex beschermt het DNA, bevordert celvernieuwing en gaat de tekenen van vroegtijdige veroudering tegen, waardoor de huid de jeugdige en frisse uitstraling kan behouden. Tevens wordt Swisscode Pure Repair Complex aangeraden na de zon, chemische peelings, microdermabrasie, microneedling, laserbehandeling, cosmetische ingrepen om de huid sneller te herstellen, te kalmeren en een optimaal resultaat te krijgen. Repair Complex heeft daarnaast een helende werking op littekens. Swisscode Pure Repair Complex heeft een kalmerend effect op roodheid en irritaties en is geschikt voor alle huidtypen.

  • Ondersteunt celvernieuwing en het huideigen bescherming- en reperatiemechanisme
  • Zichtbare vermindering van rimpels en tekenen van vroegtijdige veroudering
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Geheel vrij van alcohol, minerale vetten, parabenen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

 

Gebruik:

Na het reinigen van de huid met een lotion een paar druppels Swisscode Pure Repair Complex op de nog vochtige huid zonder druk of wrijven, zachtjes aanbrengen en laten intrekken.

Kuurbehandeling:

Tevens kan Swisscode Pure Repair Complex ook als kuurbehandeling in combinatie gebruikt worden met Swisscode Pure Vitamin F Forte en Swisscode Pure Hyaluron.  Hierbij wordt het Repair Complex onder Vitamin F Forte en Swisscode Pure Hyaluron gebruikt. Ieder serum volledig laten intrekken alvorens Swisscode Vitamin F Forte of Swisscode Pure Hyaluron aan te brengen en inmasseren totdat dit product volledig is opgenomen. Als kuur het serum twee maal daags gebruiken.

Resultaat:


Swisscode Pure Repair Complex  zorgt  voor een sneller herstel van de beschadigde huid, werkt kalmerend en helend, en gaat tekenen van ouderdom tegen

Tip:

Na Laserbehandelingen, microdermabrasie, chemische peelings, microndeeling of zon adviseren wij u dit product meerdere keren per dag aan te brengen totdat roodheden en irritaties zijn verminderd. 

 Productspecificaties

Meer informatie
Huidtype Normale huid, Gecombineerde huid, Gevoelige huid, Rijpere huid / anti-aging, Vermoeide huid
EAN code 7640140380469
Merken Swisscode
Productlijn Swisscode Pure
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje