Categorie navigatie:

Merken
 1. (3)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (3)
 5. (3)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
Huidtype
 1. (4)
 2. (5)
 3. (5)
 4. (5)
 5. (4)
 6. (3)
 7. (6)
 8. (5)
 9. (4)
 10. (4)
Haartype
 1. (1)
Levertijd
 1. (5)
 2. (11)
Stoffen
 1. (2)
Populair
 1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Aftersun

(16 artikelen)
Bekijk alles
Aftersun (16 artikelen)
Bekijk alles

Aftersun

Aftersun is de optimale verzorging die de huid nodig heeft na langdurige blootstelling aan de zon. De zon zorgt ervoor dat de huid uitdroogt en soms kan dat er voor zorgen dat de huid verbrand waardoor onze stralende huid verloren gaat. Om de huid goed te verzorgen, te verkoelen en te laten stralen, is het belangrijk om een aftersun te gebruiken. Aftersun heeft drie belangrijke functies waardoor het onmisbaar is:

 

 • Aftersun zorgt dat het vochtbalans van de huid op peil wordt gebracht en het hydrateert de huid
 • Aftersun verfrist, kalmeert en verkoeld de huid. Zeker als je huid wat verband is, is het aan te raden om aftersun te gebruiken
 • Tevens behoud je langer je bruine kleurtje door er aftersun op te smeren. Wil je dat je mooie kleurtje langer blijft zitten? Zorg dan dat je zeker na het douchen je insmeert met aftersun. Vergeet ook je gezicht niet in te smeren!

After sun voor het gezicht

De huid heeft veel aandacht en zorg nodig, ook nadat het is blootgesteld aan de zon. Dat geldt zeker voor ons kwetsbare gezicht. De huid van het gezicht wordt altijd blootgesteld aan zon en is daarom eens zo kwetsbaar. Het is daarom net zo belangrijk om het gezicht in te smeren met een goede aftersun om het vochtbalans op peil te houden en de huid te kalmeren zodat de huid optimaal kan stralen. Heeft u last van een verband gezicht? Zorg dan dat u zeker aftersun voor het gezicht gebruikt. Het verkoelt, hydrateert en verzorgt de huid wat enorm belangrijk is als men last heeft van een verbrand gezicht.

De optimale verzorging voor uw gezicht

In onze webshop zijn er verschillende aftersun artikelen terug te vinden die zowel voor het lichaam en het gezicht kunnen worden gebruikt. Er kan een onderscheid worden gemaakt tussen aftersun producten voor kinderen, aftersun producten die bruinverlegend werken en producten die voor verkoeling en optimale hydratatie zorgen. Matis After Sun Soothing Milk, Piz Buin Tan Intensifying Lotion en Payot Sun Sensi zijn slechts enkele aftersun producten voor het gezicht die zorgen voor de optimale verzorgen en uitstraling. 

Advies op maat

Omdat er veel verschillende huidtypes zijn, kan het moeilijk zijn om het juiste product te vinden dat uw huid voedt en laat stralen. Onze beauty experts bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 kunnen adviseren in het juiste verzorgingsproduct voor de perfecte uitstraling. Samen met u zoeken ze naar het product dat uw huid tot z’n recht laat komen en optimaal verzorgt na langdurige blootstelling aan de zon.