Merken
 1. (1)
 2. (1)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
Levertijd
 1. (2)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Lipbalm

(2 artikelen)
Bekijk alles
Lipbalm (2 artikelen)
Bekijk alles

Lipbalm

De lippen zijn het meest delicate deel van ons gezicht. De huid bij de lippen is enorm dun en kan zo makkelijk verbranden. Nochtans zijn er veel mensen die vergeten dat de lippen ook een extra verzorging nodig hebben, vooral wanneer ze worden blootgesteld aan de zon. Om je lippen te voeden kan je gebruik maken van een lipbalm. Lipbalm wordt vaak gebruikt wanneer de lippen regelmatig worden blootgesteld aan de straling van de zon. Nochtans is lipbalm een product dat ook dagelijks kan worden gebruikt. Lipbalm hydrateert namelijk de lippen en vult droge lippen aan. 

Verbrande lippen
Heeft u uw lippen verbrand door de zon? Kies dan zeker voor een goede lipbalm die zorgt voor optimale zonbescherming voor de lippen. Verbrande lippen zijn een gevolg van lippen die zonder bescherming een lange tijd zijn blootgesteld aan de schadelijke straling van de zon. Hierdoor voelen ze gevoelig aan verandert de natuurlijke kleur van de lippen naar een lichtere roodachtige kleur. Ook kunnen er blaren ontstaan op de lippen.

Omdat we het willen voorkomen dat de lippen worden verbrand, hebben we op Johnbeerens.com een uitgebreid assortiment aan lipbalms. Alle lipbalms zorgen ervoor dat je lippen niet verbranden door de zon en dat de lippen gevoed worden door verschillende bestanddelen. Ons assortiment bestaat uit verschillende merken die hun beste lipbalm op de markt hebben gebracht.

Verzorgende lipbalm
 Piz Buin is één van de bekende merken die zich richt op zonbescherming. Zij hebben een breed aanbod van zonbeschermingsproducten zoals zonnebrandcrème voor het lichaam, voor het gezicht en aansluitend een goede zonbescherming voor de lippen. Piz Buin heeft verschillende Mountain Cream + Stick waarin Sun Protection Factor is verwerkt om de lippen te beschermen. Deze gezichtscrème en lipstik in één wordt snel door de huid opgenomen en is zweet- en water bestendig. De Piz Buin Mountain Cream + Stick is in verschillende Sun Protection Factoren te verkrijgen waardoor er een lipbalm voor ieder huidtype aanwezig is.

Nubo Beauty Instant Lip Perfecten SPF 15 en Argan Bio Lipbalm van Argan zijn ideale lipbalms om een verbrande lip te voorkomen. Earth-Line heeft een beschermende lippenbalsem in het assortiment, de Argan Bio Lipbalm SPF10. Deze lipbalm heeft ook als hoofddoel de lippen te beschermen tegen de zon maar dat is nog niet alles. Deze lipbalm bevat kleurstoffen, paraffine, synthetisch parfum en siliconen. Hierdoor is het een goede aanrader voor mensen met allergieën en een gevoelige huid.

 Algehele verzorging
De lippen zijn slechts een klein delicaat onderdeel van ons gezicht. Bij Johnbeerens.com bent u aan het juiste adres voor al uw verzorgende producten. Indien u toch twijfelt over een lipbalm die het beste bij u past, kunt u altijd contact opnemen met onze beauty experts: +31 (0)13 – 5 30 20 10. Zij geven u graag aanpassend advies bij het maken van een keuze.