Merken
  1. (5)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (1)
  5. (2)
Levertijd
  1. (2)
  2. (5)
  3. (1)
  4. (2)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Zonnebrand SPF 50

(10 artikelen)
Bekijk alles

Zonnebrand SPF 50
Wanneer de huid wordt blootgesteld aan de zon, is het belangrijk dat u de huid hier voor beschermd wordt met zonnebrand van bijvoorbeeld SPF oftewel factor 50. Een zonnebrandcrème zorgt ervoor dat men vroegtijdige huidveroudering kan voorkomen en dat de huid wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Ook kan men pigmentvlekken en oneffenheden voorkomen door gebruik te maken van een goede zonnecrème. Nochtans heeft niet iedereen eenzelfde huid en daarom zijn er verschillende zonnebrandcrèmes met een verschillende waarde betreft de Sun Protection Factor. Het kiezen van de Sun Protection Factor, oftewel SPF, is afhankelijk van het huidtype en de plaats waar de zonnebrandcrème wordt aangebracht. De beschermingfactor of de SPF geeft dus de mate aan waarin een zonnebrandcrème de huid beschermt. Deze beschermingsfactor varieert vaak tussen beschermingsfactor 6 tot en met 50.  

Zonnecrème factor 50
Heeft u een zeer lichte huid die vrijwel nooit verkleurd en makkelijk verbrand? Ga dan vooral voor een factor 50 bij het kiezen van een zonnebrand. Een zonnebrand met factor 50 zorgt ervoor dat de huid optimaal wordt beschermd tegen de verschillende UV-stralen. Hierdoor wordt de kans op vroegtijdige huidveroudering, pigmentvlekjes en oneffenheden geminimaliseerd. Een zonnebrand met SPF 50 is niet alleen geschikt voor mensen met een lichte huid maar voor een ieder die zijn of haar huid optimaal wil beschermen tegen de stralingen van de zon.

Ons aanbod
Wij van Johnbeerens.com hebben verschillende zonnecrèmes met factor 50 in ons assortiment. We hebben de beste zonnecrèmes SPF 50 geselecteerd die zorgen voor een optimaal effect. In de webshop kan je een zonnebrandcrème factor 50 van NO-AD vinden die de huid beschermt tegen UVA en UVB stralen . De zonnecrème is geschikt voor alle huidtypen en het hele lichaam. Ook heeft NO-AD een zonnecrème factor 50 voor de kleinsten onder ons. Deze zonnebrandcrème is geschikt voor het hele lichaam en speciaal ontwikkeld voor de babyhuid. Skeyndor heeft ook een zonnecrème SPF 50 geproduceerd. Deze zonnecrème is geschikt voor alle huidtypes, beschermt tegen UVA en UVB stralen en is tevens waterresistent.

Optimale bescherming
Omdat het belangrijk is dat u het juiste product voor uw huidtype gebruikt, staan onze beauty experts de hele week klaar om u hierbij te helpen. Het is onze taak om uw huid te laten stralen door het gebruik van de juiste producten. Onze beauty experts staan altijd klaar met vakkundig advies op maat en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U kan ze bereiken op: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Zonnebrand SPF 50 (10 artikelen)
Bekijk alles