Vitality's Espresso Kleurbalsem

€ 16,50

Belangrijkste kenmerken

  • Conditioner die het haar opfrist
  • Kleurende en herstructurerende werking
  • Bevat Keravit
  • Vrij van ammoniak en waterstofperoxide

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8012603015574
Merken Vitality's

Reviews

Veelgestelde vragen

wordt deze violet gebruikt om vergeling van haar tegen te gaan (net als bij zilvershampoo) of is dit echt om een paarse gloed in het haar te creeren?
Wat is de donkerste tint?
Wat is het verschil tussen platin of zilver conditioner?
Kan dit product gebruikt worden om grijs haar te dekken?
Ik heb platina geblondeerd haar. kan ik deze kleur conditioner gebruiken om mijn haar tijdelijk een donkerdere kleur te geven? Is het uitwasbaar, en komt mijn haar weer terug in "oorspronkelijk" geblondeerde staat?
Wat is het effect van cappucino op geheel grijs haar? Hoe lang blijft dit effect?
Hoe krijg ik de kleur vitality espresso conditioner violet weer uit je haar ?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Vitality's Espresso Kleurbalsem is een kleurconditioner die het haar binnen 1 minuut opfrist. De conditioner heeft een kleurende en herstructurerende werking en zorgt voor een levendige kleur. De conditioner zorgt ervoor dat het haar optimaal zal glanzen. Vitality's Espresso Kleurbalsem bevat Keravit die de helderheid van het haar optimaliseerd. Het haar zal niet langer statisch zijn en het haar zal hersteld en versterkt worden. De conditioner is vrij van ammoniak en waterstofperoxide.

  • Conditioner die het haar opfrist
  • Kleurende en herstructurerende werking
  • Bevat Keravit
  • Vrij van ammoniak en waterstofperoxide

Gebruik:

Neem de Vitality's Espresso Kleurbalsem en masseer dit door het haar. Laat de balsem 2-3 minuten inwerken en spoel deze vervolgens uit.

Resultaat:

Na gebruik van de Vitality's Espresso Kleurbalsem zal het haar zijn opgefrist en zal het haar een levendige kleur hebben. Het haar zal optimaal glanzen en het haar zal geherstructureerd zijn. De helderheid van het haar zal geoptimaliseerd zijn. Lees voorafgaand aan het kleuren de bijsluiter goed door. Wij kunnen namelijk geen garantie geven op het eindresultaat omdat deze afhankelijk is van haarkleur en haartype.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje