Vitality’s Intensive Nutriactive Haarmasker 250ml

Nog maar 1 stuk(s) op voorraad
€ 16,75

Belangrijkste kenmerken

  • Voedend haarmasker
  • Maakt het haar helder
  • Zijdezacht haar
  • Bevat zijdeproteïnen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8012603033417
Merken Vitality's
Inhoud 250 ml

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Vitality’s Intensive Nutriactive Masker is een haarmasker dat het haar tot diep van binnen voedt. Het masker is erg geschikt voor droog haar. Het masker zorgt er weer voor dat het haar er ongelofelijk helder uitziet. Het haar zal na gebruik van het masker zijdezacht aanvoelen. Het masker bevat zijdeproteïnen die het haar hydrateren en de vochtbalans weer op peil brengen. Vitality’s Intensive Nutriactive Masker verbetert de conditie van het haar.

Gebruik Vitality’s Intensive Nutriactive Masker:

Was het haar zoals gebruikelijk en breng vervolgens het Vitality’s Intensive Nutriactive Masker aan in het haar. Concentreer op de haarpunten en masseer het in. Laat het masker 3-5 minuten intrekken en spoel het vervolgens zorgvuldig uit.

Resultaat Vitality’s Intensive Nutriactive Masker:

Na gebruik van de Vitality’s Intensive Nutriactive Masker zal het haar tot diep van binnen gevoed zijn. Het haar ziet er helder uit en voelt zijdezacht aan. De vochtbalans is weer op peil gebracht en de conditie van het haar is weer op peil gebracht.

Tip Vitality’s Intensive Nutriactive Masker:

Gebruik voor een optimaal resultaat ook de Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Shampoo, Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Treatment en Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Liquid Crystals.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag