BioSilk Color Therapy Intensive Haarmasker

Rating:
100% of 100
Van € 23,05 nu voor € 14,95
35% Korting
35% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Voor gekleurd haar
  • Werkt vochtregulerend
  • Vrij van SLS en parabenen
  • Voor glanzend en levendig haar

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911740651
Merken Biosilk
Productlijn Biosilk Color Therapy
Vrij van Parabenen
Inhoud 118 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

BioSilk Color Therapy Intensive Masque werkt met name vochtregulerend op gekleurd haar. Gekleurd haar kan vaak snel uitdrogen en door de vochtbalans op peil te houden, wordt dit gemakkelijk voorkomen. Het vocht verlaat de haren vaak via de haarschubben. Dit masker bevat conditionerende elementen die de haarschubben onmiddellijk zullen sluiten en deze ook gesloten zullen houden na de behandeling. BioSilk Color Therapy Intensive Masque gaat kleurvervaging tegen en zorgt voor rijk, glanzend en levendig haar. Tevens zal de haarkleur langer in het haar behouden blijven. Het haar wordt zachter en gezonder dan ooit dankzij de toegevoegde zijdeproteïnen. BioSilk Color  Therapy Intensive Masque is vrij van SLS en parabenen.

  • Voor gekleurd haar
  • Werkt vochtregulerend
  • Vrij van SLS en parabenen
  • Voor glanzend en levendig haar


Gebruik:


Was het haar eerst goed met shampoo. Verdeel hierna een kleine hoeveelheid BioSilk Color Therapy Intensive Masque op de haren. Focus hierbij voornamelijk op de haarlengte en de punten. Vermijd zoveel mogelijk de haaraanzet. Laat het masker 3 tot 5 minuten inwerken. Spoel hierna het haar grondig uit met water. Gebruik het masker voor een optimaal resultaat één maal per week in plaats van een conditioner.

Resultaat:

De haarkleur zal dankzij BioSilk Color Therapy Intensive Masque rijk, levendig en glanzend ogen. De haren worden zachter en gezonder dan ooit. Kleurvervaging en uitdroging wordt op een optimale manier tegengegaan.

Tip:

Nadat het BioSilk Color Therapy Intensive Masque op de haren is aangebracht, kunnen de haren worden ingewikkeld met een warme handdoek. Deze handdoek kan gemakkelijk worden opgewarmd door de handdoek even in de droger te doen of over de verwarming te hangen tijdens het douchen. Door de handdoek om het haar te wikkelen zullen de haarschubben zich gaan openen. Hierdoor kan het masker gemakkelijker door het haar worden opgenomen. Dit resulteert in een intensievere uitwerking van het masker op het haar.

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag