Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

13 Dec. 2023

5x Wella cadeautips waar jij van gaat stralen

Ben jij nog op zoek naar een goede cadeautip om te geven of krijgen tijdens de feestdagen? Geen zorgen, ik kan je hierbij helpen! De beste Wella-producten heb ik voor je geselecteerd. En geloof me, deze wil je niet missen. Ontdek de ultieme Wella cadeautips die ervoor zorgen dat jij straalt tijdens de feestdagen en daarna.

Deel dit artikel:

Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo

Is jouw haar toe aan wat liefdevolle verzorging? De Wella Fusion Intense Repair verzorgt jouw haar als de beste! Deze shampoo reinigt niet alleen grondig, maar repareert ook beschadigd haar intensief. Zeg maar dag tegen gespleten haarpunten en hallo tegen glanzend, gezond haar!

Wella heeft met dit product de perfecte balans gevonden tussen reiniging en herstel. Naast een aangename geur, geeft deze shampoo je haar een boost.

Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir

Voor de ultieme glans en zachtheid moet je de Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir in je leven hebben. Deze wonderolie voedt en herstelt je haar zonder het te verzwaren. En het ruikt ook nog eens mega lekker! Slechts een paar druppels van dit elixer en binnen no-time heb je zijdezacht en stralend haar.

De kracht van dit product ligt niet alleen in de voedende eigenschappen, maar ook in de lichte formule. Je haar wordt intensief verzorgd, zonder dat het zwaar aanvoelt. Het is alsof je haar een luxueuze spa-behandeling heeft gehad. Dus, als je op zoek bent naar glans en zachtheid, zoek dan niet verder dan de Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir.

Wella Professionals EIMI Glam Mist

Maak van iedere dag een goede haar dag met de Wella EIMI Glam Mist. Deze lichte, glansversterkende spray geeft je kapsel de finishing touch die het verdient. Of je nu voor een chique feestlook gaat of gewoon een alledaagse glamourboost wilt, deze mist is voor beiden goed.

De EIMI Glam Mist is als een magisch stofje voor je haar. Het voegt niet alleen glans toe, maar zorgt er ook voor dat je kapsel de hele dag blijft zitten. Geen gedoe meer met uitgezakte krullen of futloos haar. Met deze spray ben jij de koningin van glans en glamour. Dus, voor een sprankelende look die indruk maakt is de Wella EIMI Glam Mist een absolute aanrader.

Wella Invigo Color Brilliance Mask

Voor de dames die hun haarkleur willen laten stralen als nooit tevoren, is het Wella Invigo Color Brilliance Mask een absolute must-have. Dit intensieve masker hydrateert, versterkt en behoudt de levendigheid van je haarkleur.

Het masker voedt niet alleen, maar zorgt er ook voor dat je kleur langer behouden blijft. Geen doffe tinten meer, maar een haarkleur die straalt alsof je net uit de salon komt. Dus, voor kleurbehoud met een vleugje luxe, kies het Wella Invigo Color Brilliance Mask.

Wella Professionals EIMI Perfect Setting

Last but not least, de Wella EIMI Perfect Setting. Wil je dat je styling langer blijft zitten zonder stijf te worden? Deze setting spray is je nieuwe beste vriend. Met een natuurlijke hold en een subtiel volume-effect, zorgt het voor een look die de hele dag standhoudt.

De Perfect Setting is als een onzichtbare hand die je haar in model houdt. Het geeft niet alleen fixatie, maar behoudt ook de natuurlijke beweging van je haar. Geen plakkerige toestanden, maar een moeiteloze look die de hele dag fris blijft. Dus, voor een langdurige styling, vertrouw op de Wella EIMI Perfect Setting.

Wella bij Johnbeerens.com

Ervaar de magie van Wella en geef jezelf of je vriendinnen het cadeau van prachtig haar. De producten van Wella zijn verkrijgbaar bij Johnbeerens.com, dé expert in luxe haarverzorging. Laat je betoveren door de kwaliteit en innovatie van Wella en geef dit jaar een cadeau waar echt van genoten wordt. Stralende feestdagen en een nog stralender nieuw jaar toegewenst!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje