1. 5 oorzaken van pluizig haar

  5 oorzaken van pluizig haar

  Volgens mij is het één van de grootste hair-issues waar wij vrouwen mee te kampen krijgen: pluizig haar.  De droom van elke vrouw is om met pluisloos haar door het leven te gaan. En het fijnst is als we hier niet al te veel moeite in moeten steken. Wij willen jullie uiteraard hiermee helpen. Daarom hebben we een selectie gemaakt van onze meest populaire producten om pluizig haar meteen tegen te gaan! Wil jij ook zonder pluis door het leven, lees dan snel verder.

  Lees meer
 2. Co-washing. De voor- en nadelen van de co-wash haarmethode!

  Co-washing. De voor- en nadelen van de co-wash haarmethode!

  Je hebt vast wel ergens gehoord over de haarwas-methode co-washing. Maar is het wel goed voor het haar? En wat houdt het precies in? Lees alles over co-washing!

  Lees meer
 3. Wat doet conditioner precies voor je haar? (6x redenen waarom je conditioner moet gebruiken)

  Wat doet conditioner precies voor je haar? (6x redenen waarom je conditioner moet gebruiken)

  Conditioner. We gebruiken het allemaal. Maar weet je ook wat het precies voor je haar doet? Met deze tips haal je het beste uit je conditioner, zodat je dankzij de voedende kwaliteiten en het juiste gebruik van een conditioner altijd met gezond en glanzend haar door het leven kan.

  Lees meer
 4. Curly Girl Methode: Hoe föhn je krullen? 5x tips! (CG-expert Irene Planken)

  Curly Girl Methode: Hoe föhn je krullen? 5x tips! (CG-expert Irene Planken)

  Ben je benieuwd hoe je het beste uit je krullen haalt met de föhn? Lees in dit blogartikel alles over het föhnen van je krullen!

  Lees meer
 5. Herstel droog en zwaar beschadigd haar in 5 stappen!

  Herstel droog en zwaar beschadigd haar in 5 stappen!

  Is jouw haar zwaar beschadigd en verlang je naar gezond en stralend haar? Wij hebben in deze blog 5 simpele stappen voor je samengesteld die je gegarandeerd de lokken van je dromen gaan bezorgen!

  Lees meer
 6. Wat doet keratine precies met je haar?

  Wat doet keratine precies met je haar?

  Glad en zijdezacht haar, en dat tot 5 maanden lang: het klinkt te mooi om waar te zijn. En toch is het mogelijk! Een keratinebehandeling herstelt jouw droge, beschadigde coupe en zorgt voor glans en bescherming. Ook na het wassen van het haar valt het haar net zo mooi als dat het daarvoor zat. Wil je meer weten over keratine en de voordelen voor jouw beschadigde lokken? Lees dan snel verder. 

  Lees meer
 7. 7x wondertips om beschadigd, droog en kwetsbaar haar écht te bestrijden?

  7x wondertips om beschadigd, droog en kwetsbaar haar écht te bestrijden?

  Heb jij beschadigd, droog of kwetsbaar haar en wil je dit liever anders zien? Lees in onze nieuwe blog dé gouden tips voor de verzorging van jouw dierbare droge haarlokken!

  Lees meer
 8. Alles wat je wil weten over haarvitamines [6x beoogde effecten]

  Alles wat je wil weten over haarvitamines [6x beoogde effecten]

  Wekelijks struinen we het internet af op zoek naar het beste middel om de haargroei te stimuleren voor vrouwen. Het internet staat namelijk vol met trucjes om je haar dikker of gezonder te krijgen. Vaak zijn het fabeltjes, want dikker of gezonder haar krijg je niet alleen door het gebruik van alleen shampoos en een goede verzorging. In deze blog lees je alles over haarvitamines en wat de positieve effecten kunnen zijn voor het haar!

  Lees meer
 9. Kérastase Chronologiste: dé anti-aging voor het haar!

  Kérastase Chronologiste: dé anti-aging voor het haar!

  Met de jaren kunnen verschillende haar- en hoofdhuidproblemen optreden. Het haar wordt brozer, fijner en doffer en de hoofdhuid kan droog en gevoelig worden. Heb jij last van één of meer van deze symptomen en maak je je zorgen om de veroudering van je haar? Lees dan snel verder want er is een oplossing! 

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje