Ontdek de magie van arganolie en ontvang alleen deze week een gratis Moroccanoil Treatment 10ml cadeau bij besteding van €60,-

05 Apr. 2024

Kantoor haarstijlen; inspiratie voor de hele week

Elke dag van de werkweek verdient een frisse en stijlvolle haarlook! Van prachtige krullen op maandag tot een Slicked Back op vrijdag, onze 5 kantoorhaarstijlen zullen je inspireren om elke dag zelfverzekerd de vergaderruimte binnen te stappen. Ontdek onze tips voor het transformeren van je haar met behulp van de beste producten. Of je nu op zoek bent naar een snelle oplossing voor washday op woensdag of een verfijnde look voor een drukke donderdag, wij hebben alles wat je nodig hebt om je beste haar te bereiken en de hele week door te stralen.

Deel dit artikel:

Als je zoals de meesten van ons bent, wil je er elke dag fris en professioneel uitzien op het werk, maar soms kunnen ochtenden hectisch zijn en kom je vast te zitten in een sleur van saaie haarstijlen. Geen zorgen, want ik ben hier om je te laten zien hoe je elke dag van de werkweek kunt rocken met een nieuwe en stijlvolle haarlook, zonder dat je extra vroeg uit bed hoeft te komen.

Maandag: De Verleidelijke Krullen

Begin de week door je haar te transformeren in prachtige krullen die de hele dag meegaan. Gebruik een krultang zoals de Sutra Infrarood Krultang om snel en gemakkelijk mooie krullen te creëren. Spray wat Redken Iron Shape 11 Heat Protectant Spray op je haar voordat je begint met krullen om je haar te beschermen tegen hittebeschadiging. Krul je haar in grote secties voor een moeiteloos glamoureuze look.

Een snelle tip: als je de krullen de volgende dag wilt hergebruiken, bind je haar dan voor het slapengaan in een losse paardenstaart om te voorkomen dat de krullen uitzakken.

Dinsdag: De zachte golvende look

Op dinsdag kun je nog steeds genieten van de prachtige krullen van maandag, maar waarom zou je er niet een andere draai aan geven? Borstel voorzichtig door je krullen om ze te verzachten en creëer een mooie, natuurlijke golf. Gebruik een beetje Amika un.done volume & texture spray voor textuur en definitie. Deze look is moeiteloos chic en perfect voor een drukke werkdag.

Woensdag: Washday en de verfijnde paardenstaart

Woensdag is washday voor velen van ons, dus waarom niet kiezen voor een elegante paardenstaart die er net zo fris uitziet als net gewassen haar? Gebruik een beetje Moroccanoil Treatment om je haar zijdezacht te maken en te laten glanzen. Borstel je haar naar achteren en bind het vast in een strakke paardenstaart op middelhoog niveau. Om wat extra pit toe te voegen, wikkel een pluk haar rond je elastiekje om het af te werken.

Donderdag: De Chic Half-Up Half-Down

Op donderdag is het tijd voor een beetje verfijning met een halve opgestoken look die moeiteloos chic is. Gebruik een stylingtool zoals de GHD Chronos Stijltang om je haar te polijsten en eventuele kroezen te temmen. Neem de bovenste helft van je haar en bind het vast in een halve opgestoken stijl, terwijl je de onderste helft los laat hangen voor een zachte en elegante uitstraling. Voeg wat glans toe met de Biosilk Silk Therapy Shine On Glansspray voor een extra vleugje glamour.

Vrijdag: De Slicked Back

Het is bijna weekend, dus waarom niet eindigen met een statement-look die indruk maakt? Ga voor een gladde look door je haar strak naar achteren te kammen met behulp van wat stylinggel zoals de CHI Infra Maximum Control Gel. Style je haar in een lage paardenstaart of een strakke knot voor een krachtige en zelfverzekerde uitstraling die perfect past bij de vrijdagse vibe.

En daar heb je het, vijf dagen vol inspiratie voor kantoorhaarstijlen die je moeiteloos kunt rocken gedurende de werkweek.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje