• Messy bun in 4 stappen

  Messy bun in 4 stappen

  De messy bun is niet alleen de perfecte oplossing voor een bad hairday, maar is tegelijkertijd een kapsel wat nooit misstaat. Het is alleen de kunst om deze knot op de juiste manier te maken. Het lijkt zo simpel en dat is het ook! We hebben 4 stappen voor je op een rijtje gezet voor de perfecte ‘messy bun’.

  Lees meer
 1. Word een contour/highlight queen!

  Word een contour/highlight queen!

  Prachtige jukbeenderen en een strakke kaaklijn? Breng jouw make-up als een professional aan met deze vier stappen! 

  Lees meer
 2. De perfecte verzorging voor lang haar in 7 stappen

  De perfecte verzorging voor lang haar in 7 stappen

  Perfecte lange lokken zijn prachtig om te zien. Het verzorgen ervan vergt wat tijd en geduld! Volg deze 7 stappen om het haar ontzettend lang en gezond te houden.

  Lees meer
 3. Bestrijd haaruitval nu!

  Bestrijd haaruitval nu!

  Veel vrouwen en mannen kampen met haaruitval. Voor de één is dit ernstiger dan voor de ander. Haaruitval heeft verschillende oorzaken, maar gelukkig zijn er genoeg tips om haaruitval tegen te gaan.

  Lees meer
 4. Haartrends voor 2018!

  Haartrends voor 2018!

  De haartrends voor dit jaar kun je omschrijven in één woord: natuurlijk! Deze winter zijn er voornamelijk natuurlijke kleuren, het liefst free hand painted, waardoor er geen harde lijnen ontstaan.

  Lees meer
 5. De do's en don'ts bij droog haar

  De do's en don'ts bij droog haar

  Droog, afgebroken en pluizig haar. Haarproblemen waar tig vrouwen dagelijk mee om moeten gaan. Het haar elke dag in een knotje is geen optie, maar showen met haar dat op stro lijkt, is ook een no-go. In deze blog helpen we je graag een handje mee om van droog haar weer gezond en glanzend haar te maken.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje