23 Jan. 2018

Word een contour/highlight queen!

Prachtige jukbeenderen en een strakke kaaklijn? Breng jouw make-up als een professional aan met deze vier stappen! 

Deel dit artikel:

Prachtige jukbeenderen en een strakke kaaklijn? Breng jouw make-up als een professional aan met deze vier stappen! Contouren is bedoeld om het gezicht meer dimensie te geven, en het benadrukt de sterke delen van het gezicht. Bij het contouren wordt er gebruik gemaakt van een crème of poeder die twee tinten donkerder is dan de natuurlijke huidskleur. Met een lichtere kleur wordt de donkere kleur krachtiger gemaakt. Een highlighter geeft ene prachtige gezonde glow aan het gecontourde gezicht. Zo worden bijvoorbeeld de jukbeenderen geaccentueerd, de neus verkleind of de kaaklijn verscherpt.

l1.jpgl2.jpgl3.jpg

Stap 1:Begin met een mooie egale basis. Zorg voor een frisse gereinigde huid en breng een laagje dagcrème en eventueel primer aan. Hierdoor bescherm je de huid tegen zowel de make-up als externe factoren zoals vuil van de buitenlucht. Breng vervolgens een foundation of BB-cream aan in de juiste kleur en poeder dit af met een matte transparante poeder.

Stap 2:Breng op de onderstaande plekken een contour kleur aan, dit kan een crèmige substantie zijn of in een poedervorm. Let bij het kiezen van de kleur op dat je uiterlijk twee tinten donkerder kiest dan jouw huidskleur. Een contourkleur kan ook in de vorm van een bronzer zijn! Breng de contour aan met een speciale contourkwast of een zachte spons zodat harde lijnen of vlekken vermeden worden.

l4.png

Stap 3:Breng op de plekken die hieronder aangegeven zijn een concealer aan. Deze is een tint lichter dan de natuurlijke huidskleur of dezelfde tint. Een concealer camoufleert oneffenheden en laat de huid opleven en geeft een verfrissend effect. Breng de concealer aan met de hand, kwast of spons voor een natuurlijke overloop in kleur. Op de jukbeenderen, neusbrug, bovenkant van de bovenlip en het wenkbrauwbot kun je nog een highlighter poeder of  een vloeibare highliter aanbrengen voor een prachtige glow! Een hihglighter een creme of poeder met een lichte glitter erin. Let op de ondertoon, de ene highlighter heeft een koele ondertoon en de ander een warme ondertoon.

l5.png

Stap 4:Breng op de onderstaande plekken en blush aan, met blush breng je meer natuurlijke kleur in je gezicht. Ook bij het kiezen van blush is het belangrijk om op de keur en ondertoon van de huid te letten. Kies voor een subtiele peach kleur of een zacht zoete roze kleur.

l6.png

Make-up

JohnBeerens.com heeft een assortiment met verschillende make-up producten, zo is er concealer, bronzer, blush en make-up kwasten die helpen om de gewenste contour en highlight look te geven. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje