• Herstel je (nazomerse) huid met deze gouden tips [6x tips]

  Herstel je (nazomerse) huid met deze gouden tips [6x tips]

  Je huid heeft na deze zonnige en droge zomer, vast wel wat te verduren! Heb je te lang en vaak in de zon gelegen? Iets te vaak na een vermoeiende zomerdag met make-up gaan slapen? Of vind je dat je huid dof en vaal oogt? Tijd om je huid te koesteren en het een boost te geven, zodat je met een stralende huid het herfstseizoen ingaat. In deze blog geven we dé tips om je huid weer te laten stralen. En ook tips om met een stralende huid je oude dag tegemoet te gaan! 

  Lees meer
 1. Make up trends voor de laatste Zomerdagen 2019

  Make up trends voor de laatste Zomerdagen 2019

  Wil jij de laatste zomerdagen on fleek doorkomen? Lees in onze blog met gastblogger en make-up expert Esmee Huiden de makkelijkste make-up tips om er helemaal op en top uit te zien. 

  Lees meer
 2. Alles over wenkbrauwen, tips van beauty expert Esmee Huiden

  Alles over wenkbrauwen, tips van beauty expert Esmee Huiden

  We hebben ze allemaal als het goed is. Wenkbrauwen. Maar de vraag is ben je happy met de vorm en dikte? Een groot deel van de wenkbrauwbezitters heeft hier helaas geen positief antwoord op. Lees hier hoe je de wenkbrauwen van je dromen creëert!  Beauty expert Esmee Huiden geeft je dé gouden tips! 

  Lees meer
 3. 3 makkelijke looks voor de paasdagen

  3 makkelijke looks voor de paasdagen

  Feestdagen brengen altijd extra aandacht voor onze looks met zich mee. True, het is geen Kerst waar we vaak iets meer uitpakken. Maar als vrouw wil je er bij elke gelegenheid verzorgd en mooi uitzien. En bij Pasen komen er etentjes en (schoon)familiebijeenkomsten bij kijken, dus onze looks moeten on point zijn. Wij helpen je graag een handje mee met drie makkelijke looks voor de paasdagen. En op alle producten die je in dit blog terugvindt, krijg je 10% korting met de code HAPPYEASTER!

  Lees meer
 4. 6x Winter beauty tips voor droge huid en droog haar

  6x Winter beauty tips voor droge huid en droog haar

  Brrr..de winter is nu echt begonnen. Het is koud, grauw, grijs en droog. De winterperiode heeft meestal geen positieve invloed op onze looks. Je haar en huid zijn tijdens de winterdagen doffer, droger en verliezen hun glans. Maar no worries, we have your back! Wij helpen jou een handje mee met een aantal beauty tips gericht op de droge huid. Met deze tips kun je ook tijdens de grauwe winterdagen glowen!

  Lees meer
 5. 3X looks: Zie er knallend uit voor Oud en Nieuw!

  3X looks: Zie er knallend uit voor Oud en Nieuw!

  De kerst is net voorbij en Oud & Nieuw staat alweer voor de deur! Grote kans dat je al je party outfit zorgvuldig hebt uitgezocht. Maar what about the hair & make-up? Ga je voor een simpel kapsel en pimp je jezelf op met sparkly glitter make-up? Of wil je juist op deze belangrijke avond, waar we een hoofdstuk afsluiten en een nieuwe verwelkomen, een statement doen met je haar? We got you! Wij hebben drie fantastische NYE-looks voor jou uitgekozen. Deze krijg je in een handomdraai voor elkaar, want wie wil er nou uren bezig zijn met de coupe op deze avond? Lees snel verder en kies jouw NYE-look.

  Lees meer
 6. Wenkbrauwen on point (tips van brow-expert Lisa Hillen)

  Wenkbrauwen on point (tips van brow-expert Lisa Hillen)

  Onze wenkies, they can make it or break it. De wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van ons gezicht. Bij sommigen pakt dit goed uit, bij anderen niet. Strenge, sexy, verbaasde, boze of lieve blikken kunnen soms komen door de vorm van de boogjes boven onze ogen. Maar maak je geen zorgen, wij hebben aan brow-expert Lisa Hillen (Beauty by Lisa) het één en ander gevraagd over de wenkbrauwen. Na het lezen van deze blog, ga je nooit meer de fout in met jouw wenkies!

  Lees meer
 7. Word een contour/highlight queen!

  Word een contour/highlight queen!

  Prachtige jukbeenderen en een strakke kaaklijn? Breng jouw make-up als een professional aan met deze vier stappen! 

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje