• Tips Haar Opsteken

  Tips Haar Opsteken

  Zin in een meer fancy look? Steek je haar eens op! In dit blog geven we je tips and tricks om je haar mooi op te steken.

  Lees meer
 1. Tips voor krullend haar

  Tips voor krullend haar

  Krullen zijn prachtig, maar vergen wel goede verzorging. Met behulp van deze tips kan je jouw prachtige krullen optimaal verzorgen en laten stralen!

  Lees meer
 2. Tips haar föhnen

  Tips haar föhnen

  Jouw haren föhnen is erg fijn als je er wat model in wilt of als je het haar even snel moet drogen. Met deze tips kun je jouw haar goed föhnen zonder het haar te beschadigen.

  Lees meer
 3. Tips voor dun haar

  Tips voor dun haar

  Een volle bos haar: veel vrouwen dromen hiervan. Toch is niet iedereen gezegend met dik en volumineus haar. Zo kan dun haar verschillende oorzaken hebben: slechte voeding, erfelijkheid of het haar stylen zonder beschermingsproducten. In deze blog lees je alles wat je moet weten over het creëren van meer volume in dun haar. 

  Lees meer
 4. Tips voor zacht haar

  Tips voor zacht haar

  Zacht haar ziet er gezond uit en heeft een mooie verzorgde uitstraling. Iedereen wil natuurlijk zacht haar dat straalt. Maar hoe krijg je nou ook van dat heerlijk zacht haar?

  Lees meer
 5. 10 Tips om haar sneller te laten groeien

  10 Tips om haar sneller te laten groeien

  Sneller je haar laten groeien? Dit is dé droom van vele vrouwen en ook mannen. In deze blog lees je meer over hoe je je haar sneller kan laten groeien.

  Lees meer
 6. Hair Tutorial: De donut-knot

  Hair Tutorial: De donut-knot

  Haar donuts, tegenwoordig zie je ze overal. Niet alleen celebs maar ook al je vriendinnen zullen er wel één in de lade hebben. De donut is er in verschillende formaten, zodat de grootte van de knot naar eigen smaak is aan te passen. Maar wist je dat je veel meer met deze donuts kan doen dan dat de meeste mensen denken?

  Lees meer
 7. Welke Hairextensions zijn passend?

  Welke Hairextensions zijn passend?

  Extensions zijn perfect voor het creëren voor een volle, glamorous look. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van extensions? In deze blog lees je alles over de verschillende methodes van haarextensions en de verschillen tussen synthetisch haar en echt haar. 

  Lees meer
 8. Haarprobleem: Uitzakkende krullen

  Haarprobleem: Uitzakkende krullen

  Krullen, wie vindt ze niet stunning? Zowel natuurlijke krullenbollen als mensen die krullen met stylingtools maken hebben er wel eens last van: uitzakkende krullen. In deze blog lees je wat je eraan kan doen.

  Lees meer
 9. Stap voor stap: vlechten

  Stap voor stap: vlechten

  Geen zin in los haar maar wil je iets spannenders dan een paardenstaart? Vlechten zijn makkelijk én zien er heel verzorgd uit. Met deze blog creëer je heel makkelijk mooie kapsels met vlechten. 

  Lees meer
Pagina

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje