1. Stijltangen: Keramisch of toch titanium?

  Stijltangen: Keramisch of toch titanium?

  Een haartool zoals de stijltang is voor bijna iedere vrouw onmisbaar. Maar weet je waar je op moet letten als je een stijltang aanschaft? Weet je bijvoorbeeld wat het verschil is tussen keramische of titanium platen? In deze blog lees je wat de verschillen zijn tussen keramische en titanium platen en wat dit voor je haar kan betekenen.

  Lees meer
 2. Tips bij een gevoelige hoofdhuid

  Tips bij een gevoelige hoofdhuid

  Mooi en sterk haar begint bij een goed verzorgde en gezonde hoofdhuid. Maar één op de drie mensen heeft last van een droge en gevoelige hoofdhuid. Dat is natuurlijk geen goede basis voor stralende lokken, daarom geven wij je een aantal tips speciaal voor de gevoelige hoofdhuid.

  Lees meer
 3. Stap voor stap: vlechten

  Stap voor stap: vlechten

  Geen zin in los haar maar wil je iets spannenders dan een paardenstaart? Vlechten zijn makkelijk én zien er heel verzorgd uit. Met deze blog creëer je heel makkelijk mooie kapsels met vlechten. 

  Lees meer
 4. Haarprobleem: Uitzakkende krullen

  Haarprobleem: Uitzakkende krullen

  Krullen, wie vindt ze niet stunning? Zowel natuurlijke krullenbollen als mensen die krullen met stylingtools maken hebben er wel eens last van: uitzakkende krullen. In deze blog lees je wat je eraan kan doen.

  Lees meer
 5. Welke Hairextensions zijn passend?

  Welke Hairextensions zijn passend?

  Extensions zijn perfect voor het creëren voor een volle, glamorous look. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van extensions? In deze blog lees je alles over de verschillende methodes van haarextensions en de verschillen tussen synthetisch haar en echt haar. 

  Lees meer
 6. Hair Tutorial: De donut-knot

  Hair Tutorial: De donut-knot

  Haar donuts, tegenwoordig zie je ze overal. Niet alleen celebs maar ook al je vriendinnen zullen er wel één in de lade hebben. De donut is er in verschillende formaten, zodat de grootte van de knot naar eigen smaak is aan te passen. Maar wist je dat je veel meer met deze donuts kan doen dan dat de meeste mensen denken?

  Lees meer
 7. 10 Tips om haar sneller te laten groeien

  10 Tips om haar sneller te laten groeien

  Sneller je haar laten groeien? Dit is dé droom van vele vrouwen en ook mannen. In deze blog lees je meer over hoe je je haar sneller kan laten groeien.

  Lees meer
 8. Tips voor zacht haar

  Tips voor zacht haar

  Zacht haar ziet er gezond uit en heeft een mooie verzorgde uitstraling. Iedereen wil natuurlijk zacht haar dat straalt. Maar hoe krijg je nou ook van dat heerlijk zacht haar?

  Lees meer
 9. Tips voor dun haar

  Tips voor dun haar

  Daar zit je dan met jouw dun en futloos haar! Haar wordt door verschillende factoren dunner. Eén van de voornaamste redenen voor dunnere lokken is ijzertekort. Maar ook stress kan leiden tot haarverlies. Een andere boosdoener kan jouw dieet zijn. Misschien volg je een extreem dieet dat ervoor zorgt dat de kilo's ervan afvliegen, maar tegelijkertijd zorgt het ook voor dunner haar vanwege een tekort aan belangrijke voedingsstoffen. Vaak weten mensen niet wat ze met dun of futloos haar moeten doen. Het is niet altijd eenvoudig om volume in het haar te creëren of om het kapsel naar eigen keuze te verkrijgen. Gelukkig zijn er genoeg tips die er voor zorgen dat futloos haar al snel verleden tijd is! Maar dun haar moet je niet alleen van buiten aanpakken, ook van binnen! Daarom hebben wij naast de tips ook een aantal weetjes die bij kunnen dragen aan de strijd tegen dun haar!

  Lees meer
Pagina

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje