Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

  1. Herstel droog en zwaar beschadigd haar in 5 stappen!

    Herstel droog en zwaar beschadigd haar in 5 stappen!

    Is jouw haar zwaar beschadigd en verlang je naar gezond en stralend haar? Wij hebben in deze blog 5 simpele stappen voor je samengesteld die je gegarandeerd de lokken van je dromen gaan bezorgen!

    Lees meer
  2. Wat doet keratine precies met je haar?

    Wat doet keratine precies met je haar?

    Glad en zijdezacht haar, en dat tot 5 maanden lang: het klinkt te mooi om waar te zijn. En toch is het mogelijk! Een keratinebehandeling herstelt jouw droge, beschadigde coupe en zorgt voor glans en bescherming. Ook na het wassen van het haar valt het haar net zo mooi als dat het daarvoor zat. Wil je meer weten over keratine en de voordelen voor jouw beschadigde lokken? Lees dan snel verder. 

    Lees meer
  3. Alles wat je moet weten over haarvitamines

    Alles wat je wil weten over haarvitamines [6x beoogde effecten]

    Wekelijks struinen we het internet af op zoek naar het beste middel om de haargroei te stimuleren voor vrouwen. Het internet staat namelijk vol met trucjes om je haar dikker of gezonder te krijgen. Vaak zijn het fabeltjes, want dikker of gezonder haar krijg je niet alleen door het gebruik van alleen shampoos en een goede verzorging. In deze blog lees je alles over haarvitamines en wat de positieve effecten kunnen zijn voor het haar!

    Lees meer
  4. Kérastase Chronologiste: dé anti-aging voor het haar!

    Kérastase Chronologiste: dé anti-aging voor het haar!

    Met de jaren kunnen verschillende haar- en hoofdhuidproblemen optreden. Het haar wordt brozer, fijner en doffer en de hoofdhuid kan droog en gevoelig worden. Heb jij last van één of meer van deze symptomen en maak je je zorgen om de veroudering van je haar? Lees dan snel verder want er is een oplossing! 

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje