• Beautyproducten met of zonder parabenen?

  Beautyproducten met of zonder parabenen?

  Parabenen, wat zijn ze en wat doen ze? In een recente blog hebben we in Jip en Janneketaal de pro’s en contra’s van sulfaten besproken. In deze blog gaan we hetzelfde doen met parabenen. We leven in een maatschappij die steeds bewuster omgaat met de ingrediënten die ze innemen of opsmeren. Door middel van deze blog willen we jou helpen een bewuste keuze te maken bij de aanschaf van jouw cosmeticaproducten.

  Lees meer
 1. Drie simpele leuke kinderkapsels

  Drie simpele leuke kinderkapsels

  Tegenwoordig lopen niet alleen de mama’s on fleek wat haarkapsels betreftook de kleine dames moeten er op en top bij lopen. Als we naar de celebrity mama’s kijken is het helemaal gekkenwerk. Kijk maar naar Blue Ivy (dochtertje van Beyonce) en North West (dochtertje van Kim Kardashian). Deze dametjes hebben voor hun 5elevensjaar al een garderobe en haarkapsels waar wij ons hele leven over mogen dromen. Toch willen wij jullie een hart onder de riem steken met deze vier simpele maar leuke haarkapsels for the little ladies!

  Lees meer
 2. Sulfaten, schadelijk voor het haar?

  Sulfaten, schadelijk voor het haar?

  We horen en lezen overal dat sulfaten en parabenen slecht zijn en dat je beter sulfaat- en parabeenvrije haarproducten kunt kopen omdat deze stoffen slecht zijn voor het haar en voor tig andere dingen. Het viel ons op dat heel veel van onze klanten niet zo goed weten wat sulfaten en parabenen precies zijn en waarom ze schadelijk zijn! In deze blog vertellen we in Jip en Janneke taal wat het precies is en of het echt zo slecht is voor je haar, zoals mensen beweren.

  Lees meer
 3. De 7 beste tips voor kroeshaar

  De 7 beste tips voor kroeshaar

  Heb je kroeshaar of werk je met kroeshaar? Dan hebben wij voor jou een aantal nuttige tips geselecteerd. Deze tips helpen jou om het haar beter te verzorgen en om het makkelijk in model te houden! Last but not least hebben we ook een selectie gemaakt uit de favoriete producten van onze trouwe klanten met kroeshaar. Lees snel verder zodat ook jij je mooie afrohaar makkelijk in bedwang houdt!

  Lees meer
 4. Welke krultype heb jij?

  Welke krultype heb jij?

  Als je ze niet hebt, wil je ze ook graag hebben. En als je ze wel hebt, wil je maar één ding: deze in bedwang houden en mooi definiëren Ik heb het over the curls!  Wie wordt er niet jaloers wanneer er van die dames met perfect stuitende krullen voorbij lopen?! Toch blijkt dat de meeste dames niet weten wat voor type haar zij hebben. Andre Walker (haarstylist bij de Oprah Winfrey Show en schrijver van het boek Andre Talks Hair) heeft een classificatie systeem gecreëerd. Wil jij weten welke type krul jij hebt om zo de juiste producten te gebruiken, lees dan snel verder!

  Lees meer
 5. Zelfbruinen, zomertint zonder zon!

  Zelfbruinen, zomertint zonder zon!

  Beetje bij beetje verdwijnen de zomerse temperaturen en bereiden we ons voor op de komst van de oranje periode van het jaar: de herfst. Terwijl de herfst met zijn bladeren wel voor een prachtige oranje gloed zorgt buiten, moeten wij maar accepteren dat onze witte benen weer terugkomen. Geen paniek,  want er zijn fantastische en makkelijke oplossingen hiervoor.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje