• Blond haar! Hoe verzorg je het?

  Blond haar! Hoe verzorg je het?

  Platinablond, asblond of goudblond. Verschillende soorten blond haar die erg populair en gewild zijn. Maar hoe verzorg je ze? Om tonen te neutraliseren, beschadiging te voorkomen en om je haar te laten glanzen, is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste producten. In deze blog lees je het perfecte stappenplan voor blond haar met de producten van REF. Deze producten zijn speciaal gericht op zowel natuurlijk blond, als geblondeerd haar. 

  Lees meer
 1. De nieuwe Kérastase lijn voor ieder type krul!

  De nieuwe Kérastase lijn voor ieder type krul!

  Vind jij het moeilijk om de juiste producten te vinden voor jouw krultype? Heb je het gevoel dat veel producten je haar juist pluizig of zwaar maken waardoor de krul geen definitie krijgt? In deze blog leggen we je uit hoe je je perfecte routine kan samenstellen met de nieuwe Kérastase Curl Manifesto producten!

  Lees meer
 2. Krullend haar herstellen en verzorgen. Zo heb je de mooiste krullen in 3 stappen!

  Krullend haar herstellen en verzorgen. Zo heb je de mooiste krullen in 3 stappen!

  Heb jij last van krullen die je maar niet onder controle krijgt? Lees hoe je in drie simpele stappen van je pluizige krullen weer gezonde springveertjes maakt.

  Lees meer
 3. Kort Haar kapsel: Spicy Pixie!

  Kort Haar kapsel: Spicy Pixie!

  Short hair don’t DO care!  JA, want ook iedereen met een kort kapsel kan met textuur en slag deze trend naleven. In deze blog legt JohnBeerens.com in samenwerking met Sebastian Professional dé zomer haartrend voor kort haar uit. Met de volgende stappen ben jij zo bij je Spicy Pixie met behulp van de juiste Sebastian Professional producten.

  Lees meer
 4. Haartrends Zomer 2021

  Haartrends Zomer 2021

  Vintage, bohemian, edgy of toch liever classy met een ruig randje? In deze blog vertelt JohnBeerens.com in samenwerking met Sebastian Professional je alles over de nieuwste haartrends van de zomer 2021. Wil jij weten hoe je de haartrends van de zomer 2021 bij jezelf maakt? Lees dan snel verder.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje