• Zwangerschap, vitamines en haargroei

  Zwangerschap, vitamines en haargroei

  Wanneer een vrouw zwanger is, wordt haar lichaam “zuurstofrijk” om voedingsstoffen te leveren aan de ontwikkeling van haar baby. De bloedcirculatie wordt extreem hoog om zich aan te passen aan de metabolische behoeften van het embryo. Deze toegenomen zuurstofcirculatie helpt ook bij de transport van voedingsstoffen naar de hoofdhuid. Tijdens de zwangerschap wordt het lichaam “oestrogeenrijk”, deze stof reguleert tevens de groei van het haar. Wanneer oestrogeen hoog is, zullen haartjes veel langer in de groei zijn. De snelle haargroei die ervaren wordt tijdens de zwangerschap is tijdelijk. De een ervaart een volle en de ander een doffe haarbos.

  Lees meer
 1. Deel 2: Kroes haargroei & producten

  Deel 2: Kroes haargroei & producten

  • Pre-shampoo:Het gebruiken van een pre-shampoo zorgt ervoor dat het haar de nodige voedingsstoffen krijgt die nodig zijn voor het groeien van het haar. Het beste kan hiervoor een warme olie behandeling gebruikt worden die diep in het haar doordringt. De overtollige olie spoel je weg als je het haar wast  met een shampoo.
  • Shampoo: Het is heel belangrijk om de juiste shampoo te kiezen vioor jou haar. Zo zitten er in veel shampoos schadelijke sulfaten. Lees onze blog over sulfaten, mocht je behoefte hebben naar meer verdieping in sulfaten. Belangrijk is dus om altijd een zachte, hydraterende en het liefst sulfaatvrije shampoo te gebruiken zoals de Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo.
  Lees meer
 2. Balayage is de nieuwe highlight!

  Balayage is de nieuwe highlight!

  Balayage is niet meer weg te denken, overal is deze haartrend te zien! Veel celebs, beautylovers en fashionista’s paraderen met deze prachtige haar look op social media. De trend is ouder dan wij denken, Balayage bestaat namelijk al sinds de jaren 70! History repeats right?

  Lees meer
 3. Deel 1: Het verzorgen van je haar

  Deel 1: Het verzorgen van je haar

  Pre-shampoo: Het gebruiken van een pre-shampoo zorgt ervoor dat het haar meer voedingsstoffen krijgt. Dit stimuleert de haargroei.  Het beste is om voor de shampoo-sessie, een warme oliebehandelnig te ondergaan. De overtollige olie spoel je weg tijdens het wassen met shampoo.

  Lees meer
 4. Eerste hulp bij beschadigd haar!

  Eerste hulp bij beschadigd haar!

  Heb je last van gespleten haarpuntjes, droog, dof, kroezig of pluizig haar? Dan kunnen wij jou met de volgende tips helpen!

  Lees meer
 5. De 7 hotste haartrends van 2017!

  De 7 hotste haartrends van 2017!

  Ben je benieuwd naar de hotste haartrends voor 2017? Lees dan snel dit blog verder!

  Lees meer
 6. SugarBearHair en Hairfinity, welke haarvitamine past het beste bij jou?

  SugarBearHair en Hairfinity, welke haarvitamine past het beste bij jou?

  We willen allemaal gezond, sterk en glad haar. Het haar kunnen we verzorgen met allerlei fantastische haarpoducten waaronder haarmaskers, conditioners, serums en andere leave-ins. Dit draagt allemaal bij aan gezond haar. Maar toch is het soms niet genoeg om jouw haarprobleem volledig te verhelpen. En kunnen jouw haarlokken toch een extra handje gebruiken door bepaalde vitamines in te nemen die het haar van binnenuit een boost geven! Maar wat doen die haarvitamines eigenlijk?

  Lees meer
 7. 5 Stijltips voor roodharigen

  5 Stijltips voor roodharigen

  Toch ben je gezegend met je haarkleur want bijzonder is het wel! Zo kun je anderen makkelijk verbluffen met je prachtige haar. Met de juiste tips, trucs en producten kan je jouw rode lokken geweldig uit laten komen!

  Lees meer
 8. Het gebruik van MSM voor de stimulatie van haargroei

  Het gebruik van MSM voor de stimulatie van haargroei

  MSM vult het natuurlijke zwavel niveau aan. Dit is nodig voor collageen en keratine die het haar laten groeien. Het zorgt er ook voor dat de natuurlijk groeifase verlengt.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje