1. Co-washing. De voor- en nadelen van de co-wash haarmethode!

  Co-washing. De voor- en nadelen van de co-wash haarmethode!

  Je hebt vast wel ergens gehoord over de haarwas-methode co-washing. Maar is het wel goed voor het haar? En wat houdt het precies in? Lees alles over co-washing!

  Lees meer
 2. Wat doet conditioner precies voor je haar? (6x redenen waarom je conditioner moet gebruiken)

  Wat doet conditioner precies voor je haar? (6x redenen waarom je conditioner moet gebruiken)

  Conditioner. We gebruiken het allemaal. Maar weet je ook wat het precies voor je haar doet? Met deze tips haal je het beste uit je conditioner, zodat je dankzij de voedende kwaliteiten en het juiste gebruik van een conditioner altijd met gezond en glanzend haar door het leven kan.

  Lees meer
 3. Curly Girl Methode: Hoe föhn je krullen? 5x tips! (CG-expert Irene Planken)

  Curly Girl Methode: Hoe föhn je krullen? 5x tips! (CG-expert Irene Planken)

  Ben je benieuwd hoe je het beste uit je krullen haalt met de föhn? Lees in dit blogartikel alles over het föhnen van je krullen!

  Lees meer
 4. Herstel droog en zwaar beschadigd haar in 5 stappen!

  Herstel droog en zwaar beschadigd haar in 5 stappen!

  Is jouw haar zwaar beschadigd en verlang je naar gezond en stralend haar? Wij hebben in deze blog 5 simpele stappen voor je samengesteld die je gegarandeerd de lokken van je dromen gaan bezorgen!

  Lees meer
 5. 7x wondertips om beschadigd, droog en kwetsbaar haar écht te bestrijden?

  7x wondertips om beschadigd, droog en kwetsbaar haar écht te bestrijden?

  Heb jij beschadigd, droog of kwetsbaar haar en wil je dit liever anders zien? Lees in onze nieuwe blog dé gouden tips voor de verzorging van jouw dierbare droge haarlokken!

  Lees meer
 6. Alles wat je wil weten over haarvitamines [6x beoogde effecten]

  Alles wat je wil weten over haarvitamines [6x beoogde effecten]

  Wekelijks struinen we het internet af op zoek naar het beste middel om de haargroei te stimuleren voor vrouwen. Het internet staat namelijk vol met trucjes om je haar dikker of gezonder te krijgen. Vaak zijn het fabeltjes, want dikker of gezonder haar krijg je niet alleen door het gebruik van alleen shampoos en een goede verzorging. In deze blog lees je alles over haarvitamines en wat de positieve effecten kunnen zijn voor het haar!

  Lees meer
 7. 7x tips tegen haaruitval na je zwangerschap!

  7x tips tegen haaruitval na je zwangerschap!

  Ben je zwanger, borstel je ineens grote plukken haar uit je hoofd. Vervelend natuurlijk, maar niet het einde van de wereld. Lees in onze blog hoe je het best om kan gaan met dit fenomeen, zodat je zo snel mogelijk weer met een volumnieuze coupe rondloopt. 

  Lees meer
 8. Alles over de Curly Girl methode! (gastblogger Irene Planken)

  Alles over de Curly Girl methode! (gastblogger Irene Planken)

  De door Lorraine Massey ontwikkelde Curly Girl Methode is een must, als je krullen hebt. Wil jij ook weer perfect glanzende en gedefinieerde krullen? Lees in deze blog hoe je je bos krullen transformeert van pluizennest naar krullenbol met deze steeds populair wordende krullenmethode.

  Lees meer
 9. De magische werking van Squalan voor de (droge) huid!

  De magische werking van Squalan voor de (droge) huid!

  Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar producten die zorgen voor een natural glow, zonder hierbij overbodige ingrediënten te gebruiken. Het merk Squalan is hierbij de ideale uitkomst. Squalan is een nieuw huidverzorgingsmerk dat zich richt op natuurlijke, vegan ingrediënten die de huid zichtbaar verbeteren. 

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje